sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Sunday's outfit

Ihanaa, monien päivien tauon jälkeen sain taas asukuvia! Arto nappasi nämä pikaisesti juuri ennen mun töihin lähtöä ja oli kyllä todella mukava saada taas kunnon kuvia, vaikka kamera meinasikin alkaa taas temppuilemaan. Jotkut teistä saattavat muistaa viime kesänä, kun kamerani joutui kahdeksi kuukaudeksi huoltoon ja nyt alkoi taas sama vika kuin silloinkin. Toivon todella, että tämän aamun temppuilu oli vain hetkellistä.



Takki Vero Moda / Huivi Cubus / Hanskat Gina / Kengät H&M / Laukku Kirppari / Farkut Cubus / Paita Seppälä

Tässä asussa on vain vähän värejä, mustaa ja valkoista, mutta koska vaatteet kuuluvat jollain tavalla lemppareihin, niin annetaan tuo mustavalkoisuus anteeksi. Villakangastakki on viime talven alennuslöytö ja niin kaunis edelleenkin. Tuon takin ansiosta tykkään villakangastakeista, joista en ennen välittänyt ollenkaan. Se istuu nätisti päälle ja siinä on kivoja nahkaisia yksityiskohtia, jotka tuovat eloa takkiin. Tykkään siitä niin paljon!
Muuten asu onkin melko tavallinen. Peplum paitoihin olen ollut ihastunut jo pidmemän aikaa ja tällä kertaa päällä oli ensimmäinen peplumini. Jalassa taas uudet Cubuksen korkeavyötäröiset farkut, jotka ostin vain pari kuukautta vanhojen Ginan farkkujen tilalle. Vieläkin ärsyttää, että niin uudet farkut menivät rikki.. Onneksi Cubuksessa oli tarjouksia ja sain nuo farkut edullisesti itsellen. Jalssa ovat myös uudet ylipolvensaappaat, jotka ovat viime päivinä olleet juurtuneena jalkaani. Pelkään tosin, että nuo eivät kovin kauaa kestä, kun H&M:n vaatteet ovat laadultaan mitä ovat.. Onko kenelläkään kokemusta H&M:n kengstä, että kuinka ne ovat kestäneet?

Mitä te pideätte tästä asusta? Viime talven eräässä postauksessa oli oikeastaan melko identtinen asu, josta tykkäsin siitä todella paljon ja ehkä siksi tämä asu päätyi uudemmankin kerran tänne.
-Ellanoora

17 kommenttia :

  1. Tosi upea asu ja erityisesti tykkään tuosta takista ja huivista! :)

    http://just--beyourself.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Huivi on myöskin todellinen rakkaus viime talvesta lähtien, niin suuri ja lämmin!

      Poista
  2. Aivan ihana tuo huivi ja tuo laukku! Ihana pitkästä aikaa myös lukea ja katsoa asukuviasi:) Kokemusta H&M:n kengistä ei ole (balleriinoja lukuunottamatta ja ne eivät kauaa kestä). Jospa kuitenkin nuo sun kenkäsi kestäisivät, ovathan ne kaukana ballerinoista;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Toivon tosiaankin, että nuo kestävät, koska hintaakin noilla oli ihan mukavasti..

      Poista
  3. Mulla on muutamat H&M:n kengät (ihan balleriinoja ja nilkkureita) ja hyvin ovat kestäneet kovaakin käyttöä :) Olen kyllä itsekin niiden kestävyydestä yllättänyt positiivisesti. Usein taas Seppälän kengät hajoaa hetkessä.

    VastaaPoista
  4. toi peplum paita on aivan ihana! ja ihania kuvia muutenkin!:)
    http://katariina-h.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Ihana takki! Sopii sulle tosi hyvin :)
    http://exxplosionss.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Voi miten suloinen asu! Ja takki on aivan ihana ♥

    VastaaPoista
  7. Oih tosi tyylikäs ja magee toi takki! :)

    VastaaPoista
  8. Ootpa kaunis! <3

    http://sirujee.blogspot.fi/

    VastaaPoista