sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Joululahjaa testaamassa

Sain Artolta tosiaankin joululahjaksi kamerajalan sekä kaukolaukaisimen, joita olen jo pitkään himoinnut. Tänään päätin lähteä ennen pimeän laskeutumista hieman testailemaan näitä ja olen kyllä molemmista todella innoissani! Kamerajalka menee pieneen tilaan, on tukeva ja sitä on helppo säädellä juuri oikealle tasolle, vaikka hieman harjoittelua sekin näin aluksi vaatii. Kaukolaukaisin on myöskin erityisen hyvä! Sitä on todella helppo käyttää ja nyt niitä asukuviakin on helppo ottaa itsekseen. On vain hauskaa räpsiä niitä kuvia niin monta kuin tahtoo! Näin ensimmäisellä kerralla tosin osa kuvista oli tarkentunut hieman huonosti, mutta muuten kuvailut meni okein hienosti. Olihan se hieman hassua kanniskella kamerajalkaa ja ottaa itsekseen kuvia julkisella paikalla, mutta onneksi satunnaiset lenkkeilijät eivät kiinnittäneet pahemmin huomiota. Eräältä parvekkeelta tosin taisi jokin mummmo katsella hieman pidemmän aikaa touhujani, mutta en antanut sen häiritä.


Paita H&M / Farkut Gina Tricot / Kengät H&M / Koru H&M

Tuntuu, että tänä talvena olen pukeutunut ennätyksellisen monta kertaa tummaan tai mustaan. En juurikaan pidä täystummista asuista kesällä enkä talvella, mutta tänä talvena jo monta kertaa päälläni on ollut tummia asukokonaisuuksia. Johtuu kai tästä pimeydestä ja lumettomuudesta mikä on. Vaikka asu onkin lähes musta, niin pidän tästä kovasti! Meinasin aamulla laittaa vihreän paidan, mutta totesin sen olevan hieman liian armeijamainen, joten päädyin mustaan toppiin, jossa on pitsinen yläosa ja paidan kaveriksi laitoin vielä alennuksista löytyneen ihanan kaulakorun. Ajatuksia tästä asusta?

Pidetään muuten peukut pystyssä, että saisin huomenna hankittua itselleni uuden puhelimen, kun perjantaina se ei oikein onnistunutkaan, koska haluamani puhelin oli kaikkialta loppu. En tietenkään tullut ajatelleeksi, että kaikki puhelimet ovat myyty joululahjoiksi... Jos sitten huomenna paremmalla tuurilla! Arto sai jo ostettua itselleen uuden hienon puhelimen ja pieni kateus tässä on iskenyt, kun oma puhelin on vanha, hidas ja erittäin huono kapula verrattuna Arton upeaan uuteen puhelimeen.
-Ellanoora

10 kommenttia :

 1. itselaukasin on kamerassa valmiiks, ja se laukeaa ittekseen. toi minkä sait on luultavammin kaukolaukasin (: päätät "kaukaa" millon haluat ottaa kuvan (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, joo kaukolaukasinta tässä tarkotinkin :D Hyvä, kun sanoit! Korjaan mokani...

   Poista
 2. Upeet farkut! Armyn värinen toppi kävisi kyllä nuihin vaikkakin saattasi tulla tosiaan aika vihreä:D Mutta toisaalta ei se mitään haittaisi. Tuo toppi on ihana ja käy asuun todella hyvin! Todella hyvän joululahjan olet saanut, älyttömän kätevä!:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Ja juu, oon kyllä todella tyytyväinen tuohon lahjaan! Vaikka olen kummastakin puhunut kovasti, niin kyllä lahja yllätti täysin.

   Poista
 3. Jalusta on mun hankitalistalla, mutta nyt kiinnostuin myös tuosta kaukolaukaisimesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummatkin on kyllä todella käteviä! Suosittelen kaukolaukasinta, kun saa niin helposti otettua itse kuvia :)

   Poista