lauantai 21. joulukuuta 2013

Ennen pimeää


 Neule H&M / Hame Gina Tricot / Kengät H&M

Nämä kuvat on otettu juuri ennen pimeää ja siksi ovat laadultaan hieman heikot. Mutta hei, nyt ne päivät alkaa taas pitenemään, eli kevättä kohti mennään kovaa vauhtia! Ihan mahtavaa :) Yleensä talvella lumi tuo sitä paljon kaivattua valoa, mutta nyt kaikki lumi on sulanut pois, eli päivät ovat tuntuneet entistäkin synkemmiltä. Tämä talvi ei edes tunnu talvelta, kun joulukuu on jo lopussa ja ulkona on pari astetta lämmintä eikä lumesta ole tietoakaan...

Lämpöisessä ilmassa on yksi hyvä puoli, nimittäin hameita voi käyttää ilman, että jäätyy aivan kokonaan. Tänäänkin päällä oli Ginasta ostettu musta hame, jossa on kiva leikkaus edessä. Tuollaisia hameita näkyy nykyään katukuvassa melko paljonkin ja saahan tuo leikkaus tavallisen hameen näyttämään paljon näyttävämmältä. Hameeseen yhdistin  vain vähän pirteämmän värisen neuleen sekä ylipolvensappaat. Neuleista puheenollen, tänään Arto kävi hakemassa Nellyltä tilaamani paketin, jossa on kaksi uutta neuletta. Toinen niistä eksyi jo päälleni ja totesin, että tuo hame käy minkä tahansa vähän lyhyemmän ja ihanan värisen neuleen kanssa yhteen.
-Ellanoora

Ps. Käythän katsomassa aamulla auenneen 21. luukun, jossa on ohjeet upean tähden askarteluun!

6 kommenttia :

 1. Hei tuo hame on loistava tuohon asuun! Pakko varmaa itekki hommata vastaavanlainen, kun tajusin, miten hyvältä se voikaa näyttää (:

  - Riina
  http://kevaanpolku.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! Tuo hame on tosiaanki ihana ja sopii erilaisiin yläosiin kivasti :)

   Poista
 2. Ihana toi hame sopii hyvin ton neuleen kanssa :)!!

  VastaaPoista