maanantai 16. joulukuuta 2013

Joulukalenterin 16. luukku: Luokan pikkujoulut


Eilisessä postauksessa oli hieman puhetta pikkujouluista, jota meidän luokka vietti siis lauantaina. Lupasin emännöidä näitä juhlia meillä, joka lähinnä tarkoitti sitä, että minä tarjoan paikan, jossa voimme olla ennen baariin lähtemistä. Onneksi vieraat olivat siistejä ihmisiä, joten hirveästi ei tarvinnut siivoilla seuraavana päivänä. Syötävät olivat nyyttärimeiningillä ja jokaisella oli tottakai omat juomat, vaikka itse tyhjensin pöydälle kaikki turhat juomat, joita me ei Arton kanssa syystä tai toisesta juoda. Kyllä nuo pitkään kaapeissa lojuneet juomat onneksi katosivat melko nopeastikin. 

Todella kiva ilta oli ja oli mukavaa, että luokkakavereita näkee aina välillä muuallakin kuin koulussa, vaikka kaikki eivät tietenkään pikkujouluihin päässyt. Sanna taiteili ennnen muiden vieraiden tulemista mulle hienon lettikampauksen; toisella puolella päätä oli kolme pientä lettiä päätä myöten ja toisella puolella hiukset olivat vapaana pienillä kiharoilla. Osaisimpa itsekin tehdä yhtä kivoja kampauksia..

Oli tosiaankin todella mukava ilta ja kyllä näiden luokkakavereiden kanssa aina sattuu kaikenlaista :) Itse en juonut oikeastaan ollenkaan, mutta eihän sitä aina edes tarvitse, kiva ilta jokatapauksessa!
-Ellanoora

4 kommenttia :

 1. tosi kiva blogi ja kirjotat tosi selkeesti! :) sait uuden lukijan :--)

  VastaaPoista
 2. Oletpas ollut nättinä! Takana varmasti mukava ilta, aina ei todellakaan tarvise juoda - hauskaa se on varmasti ilmankin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Ja ihan totta! Harvemmin tulee muutenkaan juotua paljoa..

   Poista