tiistai 10. joulukuuta 2013

Joulukalenterin 10. luukku: Itsetehtyjä joulukortteja

Tein myös viime vuonna blogiini postauksen itsetehdyistä joulukorteista ja mielestäni on hauskaa, että elokuusta lähtien blogiini on tasaisena virtana eksynyt ihmisiä hakusanalla itsetehdyt joulukortit. Tuntuu muutenkin, että olen tänä vuonna hieman myöhässä näiden korttien kanssa, mutta annan kortit vain sellaisille ihmisille joita näen jouluna, joten ei näillä mikään aivan hirveä kiire olekaan.


Tällaisia kortteja sain eilen illalla väserrettyä. Kuten huomaatte, kimalleliima, tähtitarrat sekä nuottikuviot ovat olleet hyviä ystäviäni näissä askarteluissa. Tykkään kaikkien näiden korttien ideasta, mutta toteutus olisi ehkä voinut olla parempikin :D Mielestäni kortit ovat kumminkin  kivoja sekä yksinkertaisia tehdä ja ainakin ne on rakkaudella tehtyjä!
-Ellanoora

16 kommenttia :

 1. Ompas kauniita kortteja <3 Rakastan itsekkin askarrella kortteja, tällä hetkellä juurikin miehekkeen kanssa projekti menossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kuulostaa kivalta, harmi ettei Arto tuosta askartelusta niin välitä :D

   Poista
  2. Ensimmäistä kertaa miekin sain ukon mukaan :D

   Poista
  3. Millä keinolla sait sen? :D Tahdon vinkkejä!

   Poista
 2. Onpa hienoja, osaispa itekkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Nuo on helppoja tehdä ettei ne hirveästi taitoa vaadi ;)

   Poista
 3. Nää on niin upeita! Mulla eräs kaveri aina tekee kaikki mahdolliset kortit itse ja niitä on niin kiva saada. Ja sitten tietysti aina mietin ja harmittelen että miksei itsekin voisi niitä väkertää, eikä ostaa valmiina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Ite oon aina tykänny askarrella ja yrittänyt mahdollisimman usein tehdä kortit itse. Jotenkin ihan eri fiiliksellä antaa itse väkerrellyn kuin kaupasta ostetun. Vaikka kaupankin kortit ovat nykyään todella hienoja!

   Poista
 4. Oi miten upeita kortteja! Ihanaa olisi jos itsekin osaisi ja vaivautuisi väkertämään. Kiinnostus ei vaan riitä siihen vaikka olinkin pienenä kova tyttö askartelemaan ja piirtelemään:') Tykkään tuosta punaisesta eniten, nuo nuotti lahjapaketit ovat söpöjä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, sama kortti on myös mun lemppari! :) Kyllähän se hieman aikaa vaatii, että kortteja jaksaa itse alkaa tekemään, mutta tänä vuonna päätin tehdä sellaisia joiden askartelu ei ihan hirveästi aikaa vie!

   Poista
 5. vitsi kivoi korttei! ♥ :) Rakastuin tuohon banneriin? Mistä se huulipuna on? :) Oot tosi kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljo ♥ Huulipuna on H&M:ltä, taisi maksaa vain 5 euroa ja hintaansa nähden todella hyvää :)

   Poista