sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Joulukalenterin 8. luukku: Snow


Nyt on kunnon talvi myös täällä Lahdessa ♥ Eilen päästyäni kotiin hain kamerani äkkiä sisältä, koska ulkona oli niin uskomattoman kaunista. Toissa iltana satoi lunta hurjan paljon ja nyt joka puolella on valkoista. Mielestäni on ihanaa, kun puutkin ovat täysin valkoisina! Lähdin pikaisesti tekemään pienen lenkin, jotta saisin edes muutaman kauniin ja lumisen kuvan ennen kuin sormet jäätyvät täysin.
-Ellanoora

Ps. Harmittaa, että en ole kerennyt tekemään muita postauksia kuin näitä joulukalenterin postauksia, mutta tämäkin pitkä viikonloppu on mennyt kokonaisuudessaan töissä, joten asukuvien ottaminen on täysin mahdotonta. Arkena mulla ja Artolla taas aikataulut menee pahasti ristiin, kun itse lähden aamulla kouluun ja Arto on illat töissä. No toivottavasti tilanne paranisi pian! Mitä olette muuten tykänneet näistä joulukalenterin luukuista? :) Itse ainakin olen tyytyväinen, toivottavasti tekin.
-Ellanoora

12 kommenttia :

 1. mä oon ainaki tosi tyytyväinen kaikkiin luukkuihin mitä oot tehny!! :)

  VastaaPoista
 2. oon kans tyytyväinen, ihana lukea ! kumpa helsinkiinki tulis noin paljon lunta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivottavasti kunnon talvi saapuisi myös sinne pian! Oli hassua käydä siellä tällä viikolla, kun Lahdessa on lunta näinkin paljon ja Helsingissä ei ollenkaan. Välimatkaa ei kumminkaan ihan hirveästi ole.

   Poista
 3. tosi kivoi kyl nää! ja ulkona on nyt kyl ihanan kaunista ku lunta tullu :)

  VastaaPoista
 4. Sinne päin on tullut ihan hirveesti lunta :D :/

  VastaaPoista
 5. Ei hemmetti kun paljon lunta :D No, onneks en enää asu Lahdessa. Joulukuu on muutenkin niin alta nollan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä on ihanaa kun on lunta paljon! En kestäisi lumetonta talvea tai joulua :D

   Poista
 6. Nämä joulukalenteripostaukset riittävät, elä siitä huoli. Tykkään hirmusti näistä sun luukuista, tämäkin on erilainen mitä en muualla ole nähnyt. Todella kauniita kuvia ♥

  VastaaPoista