keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Väsynyt, mutta onnellinen

Nyt on oltu kaksi peräkkäistä päivää Helsingissä tehden kaikkea hauskaa ja mukavaa. Ensin oltiin tiistaina studia-messuilla sekä erään ensi kevään tv-ohjelman kuvauksissa ja tänään suunnattiin uudelleen Helsinkiin päämääränä Eduskuntatalo sekä nuorisokeskus Happi. Oli kyllä kaksi oikein antoisaa päivää ja voin vain kuvitella kuinka pitkä ja ehkä jopa hieman tuskainen päivä huomisesta tulee, kun on kahden niin mukavan päivän jälkeen tavallinen koulupäivä.


Aina, kun olen käynyt Helsingissä, niin hehkutan täällä blogin puolella suurta rakkauttani Helsinkiä kohtaan. Meillä oli hieman ylimääräistä aikaa, joten kerkesimme erittäin pikaisesti käydä pyörähtämässä parissa kaupassa. Luntahan siellä ei ollut, mutta silti kaupunki oli niin kauniina. Joka paikassa oli upeita joulukoristeita, joihin oltiin nähty tosissaan vaivaa. Ei meillä täällä Lahdessa noin hienoa ole.. Hienoimmat koristeet on Aleksanterinkadun jokavuotiset jouluvalot ja that's it.

Ja joulukoristeista takaisn asiaan. Kävimme tosiaankin tutustumassa nuorisokeskus Happeen, joka oli itselleni täysin uusi tuttavuus. Ja ai että menetin sydämeni sille paikalle täysin! Olen tämäm vuoden aikana miettinyt kovasti millainen olisi unelmieni työpaikka ja Happi on kyllä sellainen. Sieltä löytyy nuorille vaikka ja mitä ja ne tilat ovat uskomattoman hienot! Siellä nuoret pääsevät tosissaan toteuttamaan itseään viimeisen päälle olevissa tiloissa hyvien ohjaajien kanssa. Kysyin itse asissa itselle kevään työssäoppimiselle paikkaa Narriin, eli Hapessa sijaitsevaan teatteritoimintaan. Olisi aivan uskomattoman hienoa päästä sinne, mutta voi olla ettei se onnistu hieman huonon TOP ajankohdan takia. Pidetään kumminkin peukut pystyssä asian suhteen :)

Olen ollut nyt muutamia päiviä todella väsynyt. Aamulla silmät eivät millään meinaa pysyä auki, koulumatkat ovat menneet nukkumiseen ja kotiin päästyä on edelleenkin ihan yhtä väsynyt. Olen yrittänyt syödä hedelmiä paljon, jotta saisi vitamiineja ja muutenkin olen yrittänyt syödä edes hieman terveellisemmin. Ehkä pitäisi alkaa napsimaan vitamiineja purkista ja toivoa sen auttavan.. Ehkä väsymykseen vaikuttaa sekin, että nyt TOP:n loputtua meidän päivärytmit menee täysin ristiin Arton kanssa, joten illalla on kiva viettää edes se tunti tai kaksi yhdessä, vaikka se verottaakin sitten hieman yöunista...

No mutta nyt tämä väsynyt, mutta erittäin tyytyväinen neiti alkaa odottelemaan miestään kotia ja toivoo huomisen menevän nopeasti ohi, jotta perjantaina saa nauttia täysin rinnoin kokonaisesta vapaapäivästä. Kivaa iltaa myös sinne :)
-Ellanoora

10 kommenttia :

 1. ihana blogi ja upeita kuvia!
  http://katariina-h.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Oi ihania kuvia, haluan hirmusti Helsinkiin pariksi päivää shoppailemaan ja viettämään aikaa, muttei oikein löydy ajankohtaa työn vuoksi. Nyt tekee vielä enemmän sinne näiden kuvien takia! Tsemppiä kuitenkin tuon työssäoppimispaikan suhteen, pidetään peukut pystyssä jospa pääsisitkin sinne:) Hirmuisen nättiä kuvia sinusta, muistahan perjantaina lepiä jos nyt väsymys painaa päälle;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Mun on myös päästävä Helsinkii uudelleen, kun tuolla reissulla ei kerennyt kuin parissa kaupassa pyörähtämässä. Joulun jälkeen alennuksiin sinne ;)

   Poista
 3. Helsinki on mullekkin aina se suuri rakkaus -paikka :)) Ja upea tuo eka kuva susta!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Kiva kuulla, että on muitakin, jotka rakastavat Helsinkiä kovasti!

   Poista
 4. voiei oot niin kaunis!! joo, ah, helsinki on nii kaunis talvella ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Hirveä hinku takaisin Helsinkiin, siellä oli niin nättiä!

   Poista