maanantai 9. joulukuuta 2013

Joulukalenterin 9. luukku: Piparimuotteja


Eilen tuli hieman tuhlattua jouluhärpäkkeisiin sekä pariin lahjaan. Yksi ostos oli piparimuotit, joita ei meidän taloudesta löytynyt ennen eilistä päivää. Ajattelin tässä joku päivä olla kodinhengetär ja leipoa ihan itse pipareita, joten muotit tulevat varmasti hyvinkin pian käyttöön. Ajattelin ostaa ihan vain pari muottia, mutta ostinkin muutaman enemmän, koska en vain osannut päättää mitkä ottaisin. Onneksi muistin ostaa myös kaulimen (tästä kiitos eräälle asiakkaalle, joka osti kaulimen ja sai minut muistamaan, että pipareita tehdessä tarvitaan sitäkin). Vielä pitäisi muistaa ostaa koristelutarvikkeet sekä itse ainekset pipareihin!

Jos Arto on kotona leipomisen aikaan, niin voi olla, että taikina katoaa ennen uuniin pääsemistä, koska tuo herra on todellinen taikinahirmu.. 
-Ellanoora

4 kommenttia :

 1. Oijoi tykkään enemmän ja enemmän näistä sun kalenterin luukuista! Nämä ovat niin erilaisia kun mitä muilla näkee (ainakin mulle nää on erilaisia). Lyhyet, mutta ytimekkäät luukut - minä tykkään!♥ Hah minäkin olen yksi taikinahirmu, tykkään enemmän itse taikinasta :3 Vaikka kyllä ne paistettunakin välillä menee:')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka ihana kuulla, kiitos paljon :) Onhan se taikinakin hyvää, mutta olisi se kiva saada jotain uuniinkin saakka ja syötäväksi ;D

   Poista
 2. Pakko kommentoida, että mä taas oon vähän pettynyt tähän sun joulukalenteriin. Nää postaukset on ollu oikeestaan aika normipostauksia, jotka vois julkaista muutenkin eikä niinkään erikoisia kuin odotin.
  En tarkota tätä pahalla, mutta halusin vaan sanoa :) Tykkään blogistasi ja se on yksi lemppareistani, niin vähän harmittaa kun joulukalenteri ei ollutkaan ihan sitä mitä odotin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, ymmärrän kyllä pointtisi :) Tahdon kumminkin, että luukut liittyvät jollain tavalla talveen/jouluun, eikä mitään välipala vinkkejä tai muita täysin arkisia asioita. Tämä joulukalenteri on aikalailla valmistautumista askel askeleelta jouluun, jotka tosiaankin voisi julkaista myös olla ihan ilman joulukalenteria.

   Poista