tiistai 17. joulukuuta 2013

Päivän asu + uudet rakkaustuolit

Huomenna on jo keskiviikko ja loma lähenee kovaa vauhtia! Vaikka itse olenkin lomalla melko paljon töissä, niin tiedän loman olevan varmasti mukava ja rentouttava. Odotan lomaa niin paljon myöskin sen takia, sillä tiedän tuolloin saavani tänne blogin puolelle kunnon asukuvia! Tänäänkin pari kuvaa tuli otettua super kiireessä, mutta halusin silti tulla jakamaan ne teille, koska tykkään asusta ja samalla blogi saa muutakin täytettä kuin pelkän joulukalenterin!


Neule Kirppari (H&M) / Toppi Kirppari (Gina Tricot) / Hame Vero Moda / Laukku Seppälä / Kengät Kirppari

Mustaa, ruskeaa ja hieman viininpunaista löytyy tämän päiväisestä asusta ja suurin osa vaatteista on kirpparilta  hommattu. Itse asiassa tänään päällä ollut takkikin on ostettu kirpparilta! Asu ei näissä kuvissa pääsee oikein oikuksiinsa, mutta idean siitä saa kumminkin noukittua; sukkikset, hame, löysä toppi sekä suuri neule lämmittämässä kylmällä. Tosin tänäänkin mittari näyttänyt +6, eli kovin kylmä ei edes ole... 

Ainiin! taustalla näkyy kaksi uutta löytöäni Patinasta! Kävimme viime viikolla ryhmämme kanssa tutustumassa Patinaan ja bongasin nuo kaksi valkoista vanhaa tuolia sieltä viiden euron kappale hintaan. Olen aina pitänyt suuresti juuri tuollaisista vanhoista tuoleista ja muutettuani omaan asuntoon olisin saanut kaksi nättiä vanhaa tuolia mukaani vaikkapa yöpöydiksi, mutta en ole mahuttanut niitä mihinkään, joten ne ovat äidillä. Nyt kumminkin päätin ostaa nuo, koska ne olivat niin halvat ja nätit! En tosiaankaan tiedä minne aion laittaa ne, mutta sitä ongelmaa voidaan ratkoa myöhemmin...
-Ellanoora

Ps. Lukija -gadget on kadonnut jonnekin tuolta oikesta reunasta ja käsittääkseni joissain muissakin blogeissa on sama ongelma.. Toivottavasti se palautuu pian, koska sen puuttuminen häiritsee!

4 kommenttia :

  1. Ihana asu, tuo toppi on ihana ja rakastuin siihen heti nähtyäni!♥ Myös tuolit ovat älyttömän söpöjä:3 Itsellä olisi puolen vuoden päästä muutto omaan kämppään ja sisustusjutut pyörivät täyttä päätä päässä;D

    Jep lukija -gadget on vissiin kaikilta hävinnyt, bloggerissa on varmaan jokin päivitys jutska ? Toivotaan että tulisi nopeasti kuntoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ♥ Sisustutjutut pyörivät kaikista eniten päässä ennen muuttoa ja silloin tuntuu ettei millään jaksa odotella sitä, että saa ostaa kaikki sisustuskaupat tyhjäksi! :D Pitää tyytyä pelkkään kuolaamiseen.. Mutta joo, mietin kanssa tuota päivitystä, jos kerran kaikista muistakin blogeista on tuo gadgetti kadonnut.

      Poista
  2. mullakin kävi toi juttu että lukija badgetti katos, olin iha että apua ja meinas itkuki tulla, mutta tänää se oli palautunu! onneksi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jees, tänään oli onneksi ilmestynyt takaisin! :) Ajattelin ensin, että olin itse sählännyt jotain ja siksi hävinnyt.

      Poista