torstai 26. joulukuuta 2013

Blue and brown


Paita H&M / Vyö Gina Tricot / Farkut Bull&Bear / Kengät Kirppari (?)

Tänään mummilla ja papalla käydessä tuli otettua päivän asu kuvat Ediä käyttäessä lenkillä. Edi on maailman suloisin koira, mutta tuo karvapallero ei pidä kuvattavana olemisesta laisinkaan. Tai ainakin siitä on todella vaikea ottaa edustavia kuvia. Kameran kun kaivaa Epun nähden esiin ja yrittää ottaa kuvaa, niin herra kääntää katseensa pois..

Mutta sitten asuun, jonka väreinä on tänään sininen/turkoosi sekä ruskea. Tykkään tuosta väriyhdistelmästä hurjasti! Paita on uusi ja aivan ihana löytö H&M:n aleista. H&M:llä alkoi alet jo viime viikolla ja pari juttua tuli sieltä itsellekin ostettua. Mun on pitänyt tehdä ostospostausta, mutta enpä ole saanut aikaiseksi.. Aleista lähti joka tapauksessa tuon paidan lisäksi mukaan myös kaulakoru (näkyy jouluaaton videolla), huppari sekä keväälle takki. Olen katsellut tuota paitaa jo aikaisemmin, mutta en ole ostanut sitä, koska paitoja löytyy jo ihan mukavat määrät hyllyiltä. Huomasin tuon kumminkin alennusrekissä ja pakkohan sieltä oli napata viimeinen kappale sovituskoppiin mukaan ja lopulta viedä myös kassalle. Asun kengät ovat syksyllä tehty löytö kirpparilta. Nuo ovat olleet kovassa käytössä, mutta asu kuvissa täällä blogin puolella ne ei ole tainnutkaan esiintyä vielä kertaakaan. Kultaiset niitit ja edessä olevat nyöritykset tekevät kengistä todella mieluisat!

Johtuu varmaan pienestä väsymyksestä, mutta tätä tekstiä oli todella vaikea tuottaa ja kirjoitinkin tätä postausta pienen ikuisuuden verran. Nyt taidan kumminkin nauttia vapaaillasta ja mennä keräilemään voimia sohvan pohjalle huomista työpäivää varten ja ehkä syödä hieman suklaata, vaikka sitä on syöty jo ehkä hieman liikaakin. Mutta hei! Mitä te pidätte asusta? :)
-Ellanoora
 

 

 

10 kommenttia :

  1. Ihanasti sopii tuo vyö tohon paitaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Joissain kuvissa näytti tosin siltä, että olisin raskaana :D

      Poista
  2. Taidan varastaa tästä hyvän asu idiksen! Ruskee vyö & kengät on varma yhdistelmä, siihen vaan sitten pöksyt ja paita oman värimaun mukaan. :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan ;) Ruskean yhdistäminen mieluiseen väriin toimii varmasti!

      Poista
  3. Noi kengät on vaan niiiiin ihanat :'> Hyvä löytö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nuo oli kyllä todella mieluinen löytö!

      Poista
  4. Ihana asu! Sulla sopii kyllä tosi kauniisti just tuon sävynen sininen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, tykkään kyllä hurjan paljon juuri tuosta väristä :)

      Poista