torstai 29. toukokuuta 2014

Graduation day

Täällä ilmoittautuu erittäin onnellinen vastavalmistunut nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja, joka sai eilen paperit käteen. Vesisateesta ja koleasta ilmasta huolimatta eilinen oli oikein mukava päivä juhlia tätä etappia elämässä. En pitänyt yhtä suuria juhlia kuin esimerkiksi ylioppilaaksi päästessäni, koska olen päättänyt, että tästä kouluttautuminen jatkuu vielä eteenpäin. Pienet kahvittelut oli kumminkin kiva järjestää muutamille lähisukulaisille ja illalla juhlittiin vielä luokan kesken.


Koko päivän kestäneestä vesisateesta johtuen kuvia tuli otettua harmillisen vähän, mutta olen onnellinen, että edes muutamat kuvat tuli otettua. Kokokuvia mekosta on vain pari, mutta ai että rakastan tuota mekkoa! Kauniin värinen, laskeutuu upeasti, täydellisen kokoinen ja nätti etumus. Päätin olla stressaamatta tästä valmistujaismekosta ja laittaa vaikka jonkun vanhan mekon päälle, jos mitään sopivaa ei tule vastaan. Sattumoisin H&M:ltä löytyikin tämä upea yksilö ja olin samantien aivan myyty. Mekko on yksikseen jo näyttävä, joten hiukset halusin vain kiharoille ja jalkaan laitoin mustat korkeat korkkarit. Olo oli kuin prinsessalla ja nautin tästä valmistujaispäivästä suunnattomasti. 

Kaksi vuotta meni uskomattoman nopeasti ja on hassua ajatella, että nyt kahden vuoden uurastuksen jälkeen minulla on ammatti. Tuntuu, että olen saavuttanut jotain ja olen tästä ylpeä. Kova ikävä tulee meidän NUVAN12AKO luokkaa, joka oli aivan omaa tasoa. Nyt olisi sitten vuoden verran tarkoitus tehdä töitä ja sitten voisi palata takaisin koulunpenkille, tällä kertaa yliopisto olisi tavoitteena. Eihän sitä ikinä tiedä minne elämä kuljettaa, mutta senhän näkee sitten.

Suuret onnittelut jokaiselle valmistuneelle, olkaa ylpeitä itsestänne!
-Ellanoora


P.S Jos teillä on tai tulee postauksia valmistujaisista, niin linkittäkää kommentteihin. Tahtoisin kovasti käydä kurkkaamassa teidän valmistujaispäiviä! :)

21 kommenttia :

  1. Vitsit mä sit tykkään sun blogista ! :3 Niin ihana tää ulkoasukin. Onnea valmistumisen johdosta !

    <3: http://vippisworld.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Onnea meiltä täältä sinulle! Ihana mekko ja olet muutenkin upea! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana mekko! Sopii hyvin sulle toi vaalea väri :) Onnea valmistumisen johdosta!

    VastaaPoista
  4. Onnea paljon, tosi ihana mekko sulla ja olet nätti! (:

    VastaaPoista
  5. wau, sulla on aivan ihana mekko! :))

    http://by-mmaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Ihana mekko ja ihanat hymykuopat:3 Liityin:)
    http://rakkautta-au-lait.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Oot ihan älyttömän nätti! Ja aivan upee mekko! ♥ Onnee valmistumisesta! (:

    VastaaPoista
  8. Voi että kokonaisuus on ihana! Upeet hiukset ja mekko ja kaikki me like! :)

    VastaaPoista
  9. On kyllä upea mekko! :) Onnea hirmusesti valmistuneelle<3

    VastaaPoista
  10. Paljon onnea kaunokaiselle ♥ Oot kyllä kaunis, voi että!:3 ♥

    VastaaPoista
  11. mä en kestä ! miks sulla on aina niin ihania mekkoja ja kaikki vaatteet muutenki on niin hienoja ? suurimmaks osaks käyt samoissa liikkeissä ku mäkin mut silti sun vaatteet on aina paljo kivempia ku mun :-( oot niin kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, jotenkin tämä kommentti sai hymyn huulille :D Kiitos kohteliaisuuksista, mutta itselläkin oma tyyli on kehittynyt pitkän ajan kuluessa ja edellenkin tulee niitä aikoja, että tekisi mieli uudistaa koko vaatekaappi, kun mikään vaate ei vastaa omaa mieltymystä. Jokaisella on se oma tyyli ja itsekin kadehdin aina ties kenen vaatteita ;)

      Poista
  12. Onneksi noi kiharat näyttää pysyneen sittenkin ihan hyvin karmeesta kelistä huolimatta! Olin niin varma, että ne olis lässähtäny samantien :D Toi sun mekko on kyllä niin kaunis sun päällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ne pysyi hienosti pitkälle iltaan, oli kestävää tekoa kiitos sinun ;)

      Poista