tiistai 6. toukokuuta 2014

Puhelimen kätköistä


Vapputorilta piti käydä hakemassa metrilakuja, vaikka vettä satoi ja ilma oli muutenkin kurja. Metrilakuja oli kumminkin pakko saada! // Kevät on lempparein vuodenaika ihan vain siitä syystä, että joka paikassa alkaa olemaan vihreää. Ihanaa seurata, kun puihin alkaa tulemaan lehtiä. // Käytiin serkkuni Eevin kanssa päivittämässä kuulumisia, eli sylmässä itsemme ähkyiksi SantaFe:ssä, nam mitä ruokaa! // Eilen postiluukusta tupsahti pääsykoekutsu, jännää :)


Vappu vietettiin kavereiden kanssa kotipippaloissa, mukavaa oli! // Voisiko nuo niin ihanan lämpöiset ilmat tulla takaisin? Ei tuo vesi- ja lumisade enää oikein nappaa. Tosin jo nyt mietin kuinka kuuma tämä asunto tulee olemaan kesähelteillä... // Terassikausi avattu kavereiden kanssa. // Pinkkiä kynsilakkaa ja siniset aurinkolasit aurinkoisena päivänä. Tosin tuolloin oltiin töihin matkaamassa, joten mieluusti olisin jäänyt myöskin nauttimaan siitä ihanasta ilmasta.


Ostin vappuasuuni Glitteristä tuon todella nätin värisen kukkaseppeleen. Tuo on mielestäni hurjan suloinen ja toivottavasti sille tulee myöhemminkin käyttöä. // Voisin aina syödä lohta, koska se on niin herkullista! // Rentouttavaa iltapäivää pitkän työpäivän jälkeen voi viettää ihan vain kotona Arnoldsin Bagelia syöden ja lueskellen Cosmoa. // Vappujuttuja metsästäessä Spirit Storesta löytyi seuraavan kesän unelmientoppi, se on niin tyttömäinen ja söpö!

-Ellanoora

10 kommenttia :

 1. Mäkin sain tänään ekat pääsykoe kutsut! Vähän kyllä jännittää ko ne tulee ilmeisesti jokainen eri omassa kuoressaan! :D Olin eka ihan hysteerinen että mitämiksieivoiollatotta miksen ole saanut kutsua mun ekaan hakutoiveeseen, minne pitäis päästä kaikki hakijat. Mut sit hetken funtsittua tajusin että hehe, nehän tulee varmasti kaikki erikseen :-) Mihin sä oot hakenu ykkösenä, onko vaikea päästä ja millä mielin oot lähdössä pääsykokeisiin? Sekä paikan sattuessa kohdalle opiskelemaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sullekin on tullut pääsykoekutsuja, tsemppiä niihin ja toivottavasti pääsykoekutsuja tulee moniin mieleisiin paikkoihin! Ite hain luokanopettajaksi kolmeen kaupunkiin ja sitten tuonne yhteisöpedagogiksi. Luokanopettaja olisi haave, mutta valmistumisen, työssäoppimisen, töiden ja näyttöjuttujen ohella en kerennyt lukemaan pääsykokeisiin laisinkaan, joten ensi vuonna uudestaan. Yhteisöpedagogi on hyvä kakkosvaihtoehto, mutta saa nähdä mitä tässä käy. Innolla ja samalla pienellä jännityksellä mennään pääsykokeisiin. Välivuosi töitä tehden ei myöskään ole paha vaihtoehto :)

   Poista
 2. Ihana vappunainen siellä!<3 Kukkapanta upeus:)

  VastaaPoista
 3. voi apua nyt jännittää jo ihan sikana, iteki hain pitkän ja tuskallisen (ja työttömän) välivuoden jälkeen taas kouluihin ja jännitän kuollakseni pääsenkö ees valintakokeisiin vai joudunko surkeana jatkaa välivuotta toisellaki vuodella :-(-: en oikeen tiiä millasissa fiiliksissä pitäis olla ku oon niin sekasin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mihin oot hakenut? Toivottavasti pääsykoekutsuja tulee myös sulle ja saisit koulupaikan :) Uskon että välivuosi ilman töitä voi olla aika vaikea..

   Poista
  2. ammattikorkeaan viestintälinjalle :-) olisi niin huippua opiskella valokuvausta, kirjottamista ja kaikkea siltä väliltä! toivotaan ja tsemppiä sulle pääsykokeisiin!

   Poista
  3. Kuulostaa todella hyvältä, toivottavasti nappaa! :)

   Poista
 4. Mäkin tässä sain pääsykoe kutsun, mutta veikkaan että välivuosi napsahtaa kohdilleen ensivuonna:s tuo Kukkapannat on ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todennäköisesti myös minä vietän välivuoden töitä tehden :) Ja kiitos!

   Poista