tiistai 20. toukokuuta 2014

Pitsiliivi

Huh hellettä, mutta en valita! Muutamana viime päivänä on ollut aivan ihana pukeutua kesävaatteisiin, koska niitähän minulla riittää. Kauhulla olen katsellut niitä ihmisiä, jotka kulkevat fakut, neuleet, tennarit ja isot huivit yllään, sillä itse läkähtyisin kuoliaaksi tuollaisella vaatetuksella heti ovesta ulos päästyä.. Hameita olen käyttänyt päivittäin ja tässä teille tämän päiväinen asukokonaisuus, joka mustasta väristä huolimatta on mielestäni hyvinkin kesäinen. Nämä kuvat ovat otettu juuri ennen ilta yhdeksää ja olen niin onnellinen tuosta valon määrästä, sillä on mahtavaa, että kuvia voi ottaa mihin vuorokauden aikaan tahansa!


Maksihame H&M // Tuubitoppi Only // Pitsiliivi H&M // Balleriinat Kirppari (?) // Vyö Spirit Store // Laukku Seppälä

Eipä ole talvella tullut käytettyä tuota niin ihanaa H&M:n lastenosastolta ostettua pitsiliiviä, joka on mielestäni monien kesäasujen pelastaja. Tässä asussa kokonaisuuteen ilmettä tuo juurikin tuo pitsiliivi sekä erilaiset asusteet; Pariisista ostettu kaunis kaulakoru, valkoinen vyö sekä ruskea laukku ja vaaleat balleriinat, jotka sopivat täydellisesti kaulakoruun. Vaikka kaikki asusteet sekä kengät ovat kaikki hieman eri värisiä, niin ne silti sopivat kivasti yhteen keskenään. Pitkästä aikaa valitsin hopeisten korujen sijasta kultaiset yksityiskohdat, joka toi mukavaa vaihtelua ainaiselle hopealle.

Lyhyt asupostaus tällä kertaa, mutta kertokaapa, että mitä te tykkäätte tästä mustasta maksihame asukokonaisuudesta?
-Ellanoora

11 kommenttia :

 1. Kiva asu! Ja ei näytä yhtään synkältä vaikka onkin mustaa päällä, sillä vaaleat asusteet teki heti sellaisen kesäfiiliksen :)

  VastaaPoista
 2. Omistan samankaltaisen pitsiliivin joka tosin on New Yorkerista. En vain ole oikein osannut vielä käyttää sitä, tosiaan kesä kun nyt on niin pitsiliivi on pelastus:3 Mekon/hameen kanssa ihan täydellisyys, ja tuo vyö vieläpä ihanaa yksityiskohtaa luomassa:) Huippu asu! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, kiva! Ei muuta kuin yhdistelmään sitä kesäisiin asuihin :)

   Poista
 3. Älyttömän söpö toi pitsiliivi! :3

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis toi liivi! :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Söpö liivi ja kiva maxi hame ! :) ja on toi laukkuki kiva (:

  VastaaPoista