maanantai 26. toukokuuta 2014

Black and white


Toppi Lindex // Maksihame H&M // Kengät Seppälä // Clutch Gina Tricot

Tässä eilisen asua, joka päällä tuli kierreltyä keskustassa, käytyä äänestämässä sekä kahvittelemassa iskän luona.  Eilen oli jälleen ihanan kesäinen päivä ja nautin suunnattomasti hameiden käytöstä, varsinkin kun nyt ne joutuu taas hetkeksi laittamaan sivuun ja kaivaa tilalle toppatakki. Ihan hirvittää tulevat sääennusteet, kun on luvattu niin kylmää näiden helteiden jälkeen. Tosin, kuten huomaatte, niin nyt naamani ja rintakehäni pääsee rauhoittumaan viileiden ilmojen ansiosta.

Arto ei eilen illalla enää jaksnut lähteä ottamaan asukuvia ja koska halusin ehdottomasti kuvat, niin nappasin kameranjalan ja kaukolaukaisimen kainaloon ja upean illan kunniaksi lähdin metsästämään sopivaa kuvauspaikkaa. En ainakaan vielä ole valmis keikkumaan kameranjalan edessä yksikseni, joten halusin löytää jonkun kivan sekä hieman syrjäisen paikan ja onneksi melko läheltä kotia sellainen löytyikin ja sain otettua kuvia mukavan määrän. Onnekseni kuvat myöskin onnistuivat melko hyvin, joten ehkä nyt kesällä uskallan enemmän lähteä pihalle käyttämään kaukolaukaisinta ja kameranjalkaa.

Tuo H&M:n musta maksihame ja Seppälästä ostetut rennot kengät ovat olleet kovassa käytössä nyt kesän alussa ja tällä kertaa yhdistin hameen tummiin väreihin, vaikka yleensä olen tykännyt yhdistää maksihameen kirkkaaseen yläosaan. Väritykseltään tosiaankin melko tylsä asu, mutta en kumminkaan koe asukokonaisuutta tylsäksi. Lindexin toppi on näyttävä kimalteineen, solmu maksihameessa tuo hameelle uutta ilmettä ja mielestäni clutch laukku on aina ''juhlavampi'' kuin tavallinen laukku, joten nämä pienet asiat tekevät tummasta asusta näyttävämmän.

Käytätättekö te paljon kameranjalkaa yksin ollessanne vai turvaudutteko mielummin oikeaan kuvaajaan? Entä mitä mieltä olette tästä asusta? 
-Ellanoora

6 kommenttia :

 1. Tosi hyvin onnistuneita kuvia :) vitsi, kun mun kameraan ei saa tota langatonta kaukolaukaisijaa.. en viitsi sitä langallista ostaa kun se johto on alle metrin pituinen :( jää välillä asukuvat blogissa vähäiseksi, kun kukaan ei suostu kuvaamaan ja itse ei pysty ottamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aijaa, tuo on kyllä todella harmillinen juttu.. Mäkin luulin ensin ettei mistään löydy langatonta, kunnes sellaisen sainkin joululahjaksi Artolta. Toivottavasti

   Poista
 2. Oi tosi ihanainen asu! Itselläni kuvaaja on pakko, kun en omista kamerajalkaa enkä laukaisinta. Ja oisin varmaan ihan tahvo niiden kanssa:D Asuun kuitenkin.. Kuten sanoit niin toppi tuo siihen sitä jotain eikä asu näytä lainkaan tylsältä. Laukku tuo mukavasti juhlavaisuutta, mutta kengät sitä pientä rentouden tunnetta. Tykkään kovasti tästä! Hame aivan ihana♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kata! :) Kyllä itsekin mieluummin käytän oikeaa kuvaajaa kuin leikin kameranjalalla, mutta onhan tuokin ihan hauskaa vaihtelua.

   Poista