sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Mother's Day Outfit

Hei vaan kaikille täältä kiireen ja kaaoksen keskeltä. Tässä alkaa työssäoppiminen käymään vähiin, joka tarkoittaa näyttöjä, niiden saattamista loppuun sekä valmistautumista kuumottavaan arviointikeskusteluun. Perjantain ja lauantain vietin nuorten kanssa metsässä, joten kovaa kiirettä on pitänyt. Koti tuntuu olevan kaaoksen vallassa, kun rinkka on vallannut olkkarin lattian ja muutenkin tavarat ovat  eksyneet pois paikoiltaan. Täällä yritän kirjoittaa työssäoppimisen kirjallista osuutta ja vasta ensi viikolla aloitan portfoliosta huolehtimisen. Huh! Onneksi kohta tämä järkyttävä kiire ja stressi laantuu, kun alkaa kesäloma ja olen valmis nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja. Kesän verran saan nauttia siitä, että on vain töitä tehtävänä eli ei tarvitse huolehtia monista koulutehtävistä. Kesäkuun puolessa välissä tapahtuu myös se asia, jota olen odottanut hullun lailla talvesta saakka, nimittäin ihan oikea palkallinen kesälomani alkaa ja tästä lomasta aion nauttia täysillä. Tuolloin palkitaan kahden vuoden ja etenkin tämän kevään kova uurastus. Todennäköisesti koulunpenkki kutsuu uudestaan aikaisintaan syksyllä 2015, joten koulustressiä ei hetkeen ole tiedossa, mutta työsuunnitelmat eivät ole aivan vielä täydellisen varmoja. Työn teosta aion kumminkin nauttia täysin rinnoin, koska todennäköisesti minulla on mahdollisuus tehdä töitä unelma-alaani liittyen.


Paita Kappahl // Hame Vero Moda // Clutch FB-kirppari // Kengät Prisma

Sitten päivän varsinaiseen asiaan, nimittäin äitienpäivän asukokonaisuuteen. Tykkään tämän päiväisestä asusta kovasti, vaikka hiukset ja naama ei nyt olekaan täysillä mukana näissä asukuvissa. Tänään hiukset olivat puolilikaiset eikä edes ponnari tuntunut asettuvan hyvin. Ripseni ovat olleet minulla nyt viitisen viikkoa ja oikea silmäni on edelleenkin todella nätissä kunnossa, kun taas vasemmasta silmästä ei voi sanoa samaa, nimittäin ripsiä on vasemmassa silmässä varmaan puolet vähemmän. Onneksi tänään on suunnitelmissa vielä hiusten värjäys ja huomenna töiden jälkeen suuntaan ripsihuoltoon, jota odotan innolla!

Asuun kuului Kappahl:sta ostettu rento vaaleanharmaa collegepaita, jonka neulottu selkämys sai minut ihastumaan siihen. Yhdistin paidan mustaan tavalliseen hameeseen sekä kiilakorkotennareihin. Tavallisten hopeisten korujen ja yksityiskohtien jälkeen jäin pohtimaan kuinka saisin tähän asuun hieman väriä ja repäisin vaatekaapista talvella ostamani neonoranssin laukun, joka sopi asuun mielestäni erinomaisesti. Kuvissa väri ei jostain syystä pääse oikeuksiinsa, nimittäin laukku on todellakin oikein neonoranssi ja kunnon väriläikkä tässä asussa.

Oikein mukavan ja ruuantäyteisen äitienpäivän päätteksi pitäisi vielä rykäistä näyttöarvioinnin kirjallinen osuus loppuun, värjätä hiukset sekä tavoitteena on vieläpä päästä suhteellisen ajoissa nukkumaan, joten  hommat jatkuu tästä ja tahdon vielä kerran toivottaa oikein mukavat äitienpäivät kaikille äideille, erityisesti omalle mammalle!
-Ellanoora 

10 kommenttia :

 1. Aivan ihana piristysruiske asuun tuo clutch! :)

  VastaaPoista
 2. Julia sanoikin jo, että aivan ihanan piristyksen kokonaisuuteen tuo clutch! Kauniita kuvia susta taas:3 ♥

  VastaaPoista
 3. Tosi pirteä toi laukku :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia ja tosi ihana asu! <3 niinkun muutkin jo sanoneet mutta laukku tuo ihanan piristyksen asuun :)<3

  VastaaPoista