perjantai 6. kesäkuuta 2014

Vaatekaapilla varkaissa


Eilen aamulla herätys oli jo kello viisi ja kuudelta olinkin kovaa vauhtia menossa juna-asemalle, kun suuntana oli Mikkeli ja yhteisöpedagogin pääsykokeet. Päivästä jäi todella hyvä fiilis ja tuntuu, että pääsykokeiden kaikki osa-alueet meni itsellä oikein mukavasti, mutta vain 25 pääsee sisään, joten on turhaa murehtia ennen kesäkuun loppua, että miten käy. Pääasia on kumminkin se, että pystyin lähtemään pääsykokeista hymyssä suin ilman, että mikään asia ei jäänyt häiritsemään.

Pääsykokeiden jälkeen navigoin itseni keskustaan serkkuni luokse, jonne jäin yöksi. Kävimme Eevin kanssa hänen vaatehuonetta läpi ja yhtäkkiä huomasin, että minulla oli pieni kasa vaatteita kannettavaksi kotia ja vielä isompi kasa, kun kävimme tänään vielä ennen lähtöäni kirpparilla. Neljän ensimmäisen kuvat vaatteet ovat peräisin Eevin vaatehuoneesta, kahden seuraavan kuvan vaatteet kirpparilta ja viimeisen kuvan ihastuttava toppi on viime aikainen ostos Ginasta. Jos näistä lempparit pitäisi valita, niin top kolmoseen näistä kaikista menee ensimmäisen kuvan upea kirkkaan pinkki peplumtoppi, jota itse en raaskinut aikaisemmin ostaa, toiseksi viimeisen kuvan suloinen vaaleanpunainen peplumpaita sekä vielä viimeisen kuvan peplumhelmainen toppi. Ei tuo peplmushelma vielä itseä ainakaan kyllästytä, päinvastoin ;)

Ei tullut nämä ostokset kovinaakn kalliiksi, kiitos Eevin! Tosin kirpparilta lähti mukaan myös kaunis harmaa mariskooli, mutta onnistuin rikkoman sen juna-asemalle päästyäni, joka ärsyttää suunnattoman paljon.. Mutta, mitäs pidätte näistä vaatteista? Entä löytyykö suosikkeja? :)
-Ellanoora 

10 kommenttia :

 1. Nuo kirppari löydät on aivan ihania...Olisit jättänyt ne miun haalittavaksi sinne!
  vaikka itse pyörin useasti Mikkelin kirppiksillä,niin en koskaan löydä mitään kivaa. Nähtävästi oon vaan väärään aikaan liikenteessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitoksia! Oikein kivoja löytöjä oli kyllä, nähtävästi osuin oikeaan paikkaan oikeaan aikaan ;)

   Poista
 2. oi ihana varsinki toi ekan kuvan pinkki/punanen mekko! ♥

  VastaaPoista
 3. Voi että miten sööttejä kaikki! Ehkä lempparit kuitenkin toi eka ja sit toi vaaleenpunane peplum, voi kateus! :D

  VastaaPoista
 4. Kolmannen kuvan hamonen on supersöpö <3

  VastaaPoista
 5. Onpa kauniita vaatteita, voisin ottaa itelleni noi kaikki:D Parasta vielä ostaa kirpparilta kun luonto ja kukkaro kiittää!

  VastaaPoista