torstai 12. kesäkuuta 2014

Pictures from Instagram


Ainoa syy minkä takia leivoin toissa päivänä muffinsseja, oli nuo niin uskomattoman suloiset muffinivuoat, jotka olen ostanut Paperikuusta. Onneksi näitä ihanuuksia jäi vielä reilusti jäljelle, joten pääsen uudemmankin kerran leipomaan herkullisia muffinsseja söpöihin vuokiin. // Viime aikoina meillä on ollut kotona paljon kauniita kukkia koristamassa asuntoa. Eteisen pöydällä oli kaunis kimppu vaalenapunaisia ruusuja, joista pidin suuresti. // Pitäisi hommata geelikynnet uudemman kerran, koska tästäkin kuvasta huomaa mitä työpäivät tekevät kynsilleni, hups. Onneksi huomenna alkaa loma, joten pääsen kasvattelemaan kynsiäni kunnolla. Niin ja tuo kuva on otettu eilen ja voin kertoa, että tänään töissä minulta lohkesi varmaan neljä kynttä, eli heihei ihanat pitkät kynnet.. // Mariskoolit ovat mielestäni aivan ihania ja niitä olen hieman keräillytkin. Tässä ovat kaksi uusinta tulokasta (jotka ovat ehjiä, Mikkelin reissullahan onnistuin yhden rikkomaan), joista turkoosin sain äidiltä valmistujaislahjaksi ja vaaleansinisen löysin kirpparilta oikein mukavaan hintaan.


Viime viikolla minulla oli tosiaankin Mikkelissä pääsykokeet yhteisöpedagogiksi. Junassa istuessa jännitys kasvoi, kun tottakai jännitin itse pääsykokeita, mutta myös sitä, että miten löydän perille. Minulla kun on uskomattoman huono suuntavaisto.. Mutta hienosti osasin paikasta toiseen ilman eksymisiä! // Niin hyvää jäätelöä että huhhuh! Kaiken lisäksi annos oli niin nätti, että pakkohan se oli ikuistaa, varsinkin, kun itse olin tuon koonnut. // Serkkuni asuu Mikkelissä. joten jäin hänen luokseen yöksi pääsykokeiden jälkeen. Eevi esitteli minulle Mikkelicityä ja tämä kuva on aurinkoiselta iltalenkiltä, jossa meillä molemilla oli päällä leopardikuvioiset paidat. Olemme kuin kaksi marjaa, eikö vain? // Illalla oli vielä ihanaa nauttia upeasta ilmasta terassilla kylmien juomien ääressä. Voisiko nuo ilmat vain jäädä? En tahtoisi kesälomailla harmaassa, viileässä ja vesisateisessa ilmassa..


Olen täysin rakastunut meidän tablettiin ja sitä tuleekin käytettyä päivittäin. Sillä on niin mukava lueskella blogeja ja katsella sängyssä netflixiä. Onneksi me ostimme tuon meille! Oli se sen verran hyvä ostos, että hetken kuluttua pikkusiskokin kävi itselleen hommaamassa samanlaisen ;) // Tämä kuva onkin jo pienen ikuisuuden vanha, mutta halusin lisätä sen, koska kukat on vaan niin kauniita eikä se ollut edellisessä postauksessa, jossa oli puhelimen kuvia // Punaiset kynnet! Tuo väri on viime aikoina viihtynyt eniten kynsissäni, koska tykkään väristä ja itse lakasta kovasti. Harmillista vaan, että lakat lähtevät töissä ollessa vain yhdessä päivässä pois, joten ne geelikynnet olisivat tosiaankin oiva vaihtoehto... // On niin ihanaa, kun Ur&Penn:ssä on usein tarjouksia korujen suhteen. Nytkin kaikki korvakorut olivat vain kolme euroa kappale ja nämä ihanuudet lähtivät mukaani. Vasemmassa alalaidassa olevat korvikset ovat lempparini ja nuo ovatkin jo kolmannet samanlaiset mitkä omistan. Ensimmäiset kulutin puhki ja toiset hävitin, joten nyt oli aika ostaa uudet.

Olisi ollut enemmänkin kuvia, mutta nyt puhelin ei oikein suostu tekemään kanssani yhteistyötä (tai sitten vika on bloggaajassa), joten nämä puhelimen kuvat jäävät tähän. Palaillaan!
-Ellanoora 

Ps. Mitä tykkäätte uudesta bannerista, jonka tein eilen? Itse ainakin pidän tuosta kovasti verrattuna edelliseen teksibanneriin!

10 kommenttia :