torstai 19. kesäkuuta 2014

Rennot pöksyt


Paita H&M // Housut Seppälä // Kengät DinSko // Laukku Sokos

Pari viime päivää on mennyt hurjalla vauhdilla, kun ollaan Arton kanssa tutustuttu uuteen perheenjäseneemme ja totuteltu koiranomistajanrooliin. Muutamat muutkin ovat käyneet ihailemassa meidän Oliviaa ja neiti on valloittanut kaikkien sydämet lenkkipoluilla vastaantulleita ihmisiä myöten. Olivia on ollut melko väsynyt päästyään uuteen kotiinsa, mutta pikku hiljaa tilanne on normalisoitunut. Ihan uskomatonta kuinka rakastunut voikaan olla tuohon niin hellyyttävään karvaiseen koiruuteen eikä voi olla hymyilemättä, kun katselee toisen unia tai sitä intoa ja hännän heilutusta, kun saapuu kotiin kauppareissulta.

Tämä super rento asu on viime viikon sunnuntailta, kun emme eden vielä tienneet Oliviasta. Tämä asukokonaisuus päällä tuli käytyä Arton äidin mökillä grillailemassa herkullisia ruokia sekä muutenkin seilattua paikasta toiseen ympäri Lahtea. Olen ostanut nuo uskomattoman ihanat ja rennot pöksyt Seppälän lastenosastolta ja vasta nyt ne on ensimmäistä kertaa täällä blogin puolella. Yleensä näitä haaremihousuja tulee käytettyä lähinnä kotona löhöillessä tai tanssitreeneissä, mutta aina välillä tykkään yhdistää rennot haaremit ihan itse päivän asuun. Kuvioidut ja melko näyttävät housut saivat ympärilleen muuten melko tavallisen vaatetuksen, mutta mitään suuria erikoisuuksia nuo pöksyt eivät rinnalleen kaipaa.

Itse pidän tästä kokonaisuudesta ja erityisesti haaremihousut ovat mieleeni, mutta mitä te pidätte asusta? Kaikille myös oikein mukavaa juhannusta, ei anneta mahdollisen sateen haitata, vaan pidetään hauskaa! Me vietämme meidän juhannuksen (jälleen kerran) kaupungissa rennoissa merkeissä, mutta olen aivan varma, että mukavaa tulee, varsinkin nyt kun meillä on yksi hännänheiluttaja mukana kuvioissa :) Palaillaan!
-Ellanoora

4 kommenttia :

 1. Nyt sitten saan aikaiseksi onnitella uudesta perheenjäsenestä! Kuvista olen katselllut sitä söpöläistä, voi että tuitui ♥♥ Onneksi olkoon siis!:3
  Oon itsekin etsinyt tuollaisia rentoja pöksyjä, yhdet löysin ginasta mutta ne olivat liian isot ja itku meinasi siinä päästä kun ne olivat täydelliset:( Asu on aivan ihana, tykkään hirmuisesti. Voihan hitsi, nyt haluan vielä enemmän tuollaiset rennot printtihousut!!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Itse omistan parit rennot haaremit, mutta tuollaiset kuviolliset on kovasti mieleeni ja nuo ovat ainukaiset. Toivottavasti vaikka alennuksista löytyisi sopivat ;)

   Poista