maanantai 29. kesäkuuta 2015

What a lovely summer day

Heipat täältä muuttolaatikoiden seasta! Viikonloppuna me muutimme Arton ja Olivian kanssa uuteen kotiimme ja olen todella innoissani tästä uudesta asunnosta. Paikat on vielä aivan sekaisin ja tähän mennessä olen kerennyt purkamaan kymmenisen laatikkoa sekä onneksi myös lähes kaikki vaatteet ovat löytäneet paikkansa vaatekaapista. Hommaa kumminkin vielä riittää paaaaaaljon ja kovasti kaipailisin viikon lomaa, jotta saisin kodista kodin näköisen. Töitä tässä on kumminkin tehtävä, mutta hiljaa hyvä tulee. Nyt en enempää höpöttele uudesta asunnosta, vaan tarinoin lisää sitten asunto aiheisessa postauksessa, jonka toivottavasti saan pian ulos!

Sitten tähän päivään. Menin tänään töihin jo puoli kahdeksaksi, eli lähdin liikenteeseen seiskan aikaan. Jo tuolloin olin onnesta soikeana, kun huomasin päivästä tulevan lämmin ja työpäivän jälkeen vedin innoissani mekon päälle. Onneksi oli vielä päivää reippaasti jäljellä, jotta minäkin sain nauttia tästä upeasta ilmasta! Kävimme Arton kanssa palauttamassa vanhan asunnon avaimet ja siinä samalla tuli tosiaankin nautittua tuosta auringosta ja lämmöstä, kun teimme samalla ihastuttavan lenkin Olivian kanssa, kävimme ostamassa jätskit ja nautimme ne kauniissa puistossa. Kotimatkalla Arto suostui myös nappaamaan kuvia ja sekös teki minut iloiseksi, kun tiesin saavani postauksen aikaiseksi! On taas niin ihanaa istua koneen ääressä ja kirjoittaa postausta, kun viime viikko on mennyt muuttopuuhissa ja töissä.


Maksimekko Only // Kengät H&M // Laukku New Yorker // Aurinkolasit Gina Tricot

Tänään tosiaankin oli ihan kesäfiilis, joten jotain hyvin kesäistä oli saatava päälle. Sain kaikki vaatteet paikoilleen vasta illalla, joten pukeutuessa vaihtoehtoja ei juurikaan ollut. Onneksi tämä aivan ihana maksimekko ja tuo vaalea pikkulaukku tuli hyvinkin nopeasti vastaan, joten ne päätyivät päälle. Kengät ovatkin olleet jo monta päivää samat, kun kaikki muut kengät ovat pakattuina. Nuo kengät eivät ole parhaat mahdolliset kävelykengät, mutta suht hyvin olen nämä päivät niillä jaksanut tallustaa.
Ai että rakastan tuota mekkoa niin paljon! Heti kun näin sen Onlyssa, niin tiesin haluavani sen itselleni. Jotenkin tuo väritys ja kuviointi on kovasti mieleeni ja tuo mekko on kivaa vaihtelua yksiväristen mekkojen rinnalla. Keväällä toivoin kovasti, että nyt kesällä olisi jotkut juhlat, jonne voisin tuon mekon laittaa, mutta hienosti se menee ihan näin arkenakin.

Toivottavasti tekin olette saaneet nauttia tästä niin upeasta ilmasta tänään ja ainakin itse pidän myös peukkuja, että näitä tällaisia ilmoja on vielä paljon tämän kesän aikana. Ainakin ensi viikonlopun Summer up näyttää olevan aurinkoa täynnä. Mutta hei, kertokaa oma mielipiteenne tästä asusta! :)
-Ellanoora

8 kommenttia :

  1. Aivan ihana kesäinen asu! Mua niin harmittaa kun olin sen lämpöisen päivän iltavuorossa, joten en siittä sen kummemmin saanut nauttia...Toivottavasti niitä tulee pian lisää! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi eei. Iltavuorot on siinä mielessä kivoja, kun saa nukkua pitkään ja saa mukava rauhallisen aamun/aamupäivän, mutta eipä silloin mitään fiksua yleensä saa aikaiseksi :D Aamuvuoron jälkeen päivää on vielä jäljellä kivasti, mutta itse tykkään, että on sekalaisesti sekä aamua että iltaa :)

      Poista
  2. Kaunis maksimekko, ihan perfecto sun päällä <3

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis asu, mekko ja kuvat ylipäätänsäkin. Ihan mahtavat nuo sun aruinkolasit, mäkin tahdon<3 En malta odottaa asuntopostausta ja kuvia sieltä, ihan mahtava juttu:3 Olenkohan edes muistanut onnitella uuden asunnon johdosta, onnea teille jokaiselle kolmelle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kata ❤ Kerrankin myös kuvilla on nätti tausta! :D Laatikko kerrallaan tästä asunnosta tulee enemmän kodin näköinen. Toivottavasti saan nuo kaikki laatikot nopeasti pois jaloista :)

      Poista
  4. Tosi kaunis asu, maksimekot on kyllä niin kesäisiä♥ hei onnee uuteen asuntoon, innolla odottelen asuntopostauksia jos sellaisia teet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Viivi ❤ Maksimekot on ihan lemppareita! Ja ihan ehdottomasti teen asuntopostauksia, kuhan täällä saadaan järjestystä aikaiseksi :)

      Poista