maanantai 8. kesäkuuta 2015

White backpack


Paita Gina Tricot // Neule Only // Huivi Vero Moda // Farkut H&M // Reppu Glitter // Kengät Stadium

Tässä asua viime viikon puolelta! Voi kun ne shortsi- ja hamekelit saapuisi pian pysyäkseen, koska esimerkiksi tästä asusta ei uskoisi, että se on kuvattu kesäkuun alussa. Vaikka tämä ei ole niin kesäinen asukokonaisuus kuin toivoisin, niin pidän siitä silti kovasti. Vaaleat sävyt toimivat aina niin kivasti yhteen eikä tällä kertaa sekaan ole eksynyt yhtään tummia sävyjä. Kukkahuivi, revityt farkut ja valkoiset värit toivat kesän tuntua hieman viileään ja tuuliseen päivään!

Muutama kesä sitten ostin itselleni mustan nahkaisen repun hopeisilla yksityiskohdilla ja tuo reppu on ollut ahkerassa käytössä, vaikka ostaessa hieman pohdin, että osaanko enää käyttää reppuja. Nuo huolet kaikkosivat hyvinkin pian pois, kun huomasin kuinka näppärä ja ihana tuo reppu onkaan! Viime kesästä lähtien ostoslistalla onkin ollut valkoinen reppu, mutta kaupoista ei vain löytynyt reppua valkoisessa värissä. Netistä olen bongannut muutamankin ihanan yksilön, mutta minä olen todella huono tilaamaan netistä yhtikäs mitään :D Nettitilaukset taitaa olla laskettavissa yhden käden sormilla... Viime viikolla kaupungilla pyöriessä näin Glitterissä tuon todella kivan valkoisen repun ja se oli menoa sitten. Onnekseni Glitterissä oli kaikki reput ja laukut -30 prosenttia, joten iloisena raahasin repun kassalle. Muutenkin tänä keväänä ja kesänä valkoinen on ollut kovassa huudossa, joten reppu oli enemmän kuin tervetullut laukku- ja reppukokoelmiini :)

Mitä pidätte tästä asukokonaisuudesta? Entä mitä mieltä olette valkoisesta uutukaisestani, josta ainakin itse pidän kovasti!
 -Ellanoora 




8 kommenttia :

  1. Kivalta näyttää kesäEllis :) sais kyl kelit lämmetä pian!

    VastaaPoista
  2. Ihanat farkut, ja kaunis sinä <3!

    VastaaPoista
  3. Superihana ja simppeli reppu! Toimii varmaan melkeimpä minkä vaan asun kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ja totta! innolla odotan, että tuota pääsee yhdistelmään kesän asuihin :)

      Poista
  4. Ihana asu! varsinkin toi neule näyttää superkivalta :)

    http://behappywithheidi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi :) Tuo neule on aivan ihana! Pörröinen, valkoinen ja lämmin ❤

      Poista