maanantai 25. toukokuuta 2015

It's dress time


Mekko H&M // Farkkutakki Kirppari (?) // Kengät Seppälä // Laukku Aleksi 13

Tänään on ollut aivan ihana ilma ja siitä olen nauttinut uskomattoman paljon! Niin paljon, että heti sain rintakehään aurinkoihottumaa, kun kekkaloin töissä ollessa melkein koko iltapäivän hihattomassa ilman aurinkorasvaa... Mutta aurinko paistoi, oli todella lämmintä ja tuntui aivan kesältä! Työpäivän jälkeen vedin innoissani mekon päälle, kun lämpölukemat oli todella korkealla ja farkut tuntuivat läkähdyttävän kuumilta. Oi mikä kesafiilis siinä olikaan, kun tallusteli torin laitaa pitkin mekko päällä ja aurinkolasit nenällä keikkuen, huomaten kuinka terasseillakin oli mukavan paljon ihmisiä nauttimassa tästä upeasta kevätillasta.

Iltapäivän asu oli melko simppeli harmaan maksimekon ja sinisen farkkutakin yhdistyessä, mutta hopeiset korut ja beiget ihanat asusteet toi asuun vähän eloa. Yksinkertaisuudessaan tämä asu on todella kovasti mieleeni, kun pitkän talven jälkeen oli mahdollista laittaa mekko päälle ilman mehdollista jäätymistä. Toivottavasti näitä kelejä tulee paljon lisää!

Sellainen kevätillan asukokonaisuus, mitä pidätte? Aurinkoista illan jatkoa kaikille ♥
-Ellanoora

P.s Olen aivan unohtanut päivittää pääsykoekuulumisia tänne blogiin! Valitettavasti Vakavan pisteet eivät riittäneet soveltuvuuskokeisiin, mutta tuo ei harmita minua kovinkaan paljoa. Tottakai kakkosvaiheeseen pääseminen olisi ollut hienoa, mutta en töiden takia jaksanut lukea niin paljon mitä ehkä olisi vaadittu. Olen kumminkin iloinen, että vaikealta tuntunut koe oli mennyt niinkin hyvin, että jonnekin kaupunkeihin pisteet olisivat riittäneet! Ei kumminkaan ihan minun vaihtoehtoihini.. Toivottavasti ensi vuonna uudella innolla ja paremmalla ajalla lukeminen tuo toivotunlaisen lopputuloksen :)

18 kommenttia :

  1. oiiii niiiin KESÄ siellä!! ihana asu ja ihana sinä!!:) ps harmi tuo pääsykoehomma, toivottavasti ensvuona sitten onnistaa! <3 sinne taitaa muutenkin olla niin hurjasti hakioita, saat olla tosi ylpeä itsesästi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesä on täällä ihan jo nurkan takana, ihanaa! Toivon kyllä itsekin, että ensi vuonna pääsisi kouluun, olisi se vain niin upea juttu :) Kiitos sulle kovasti kommentista ♥

      Poista
  2. Oijjj että sua pukee mekot kaunokainen ! <3

    VastaaPoista
  3. Ompa ihanan kesäisiä kuvia ja jotenkin tosi hyvänlaatuisia ja kirkkaita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tuo mun "uusi" olympuksen kamera on yllättänyt todella positiivisesti laadun suhteen! :)

      Poista
  4. Tosi kiva asu! Itteki oon miettiny että hommais tollasen mekon, ne on niin mukavia päällä ja samalla nättejä! :)

    http://ganbattedesuka.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Maksimekot ovat olleet ihan lemppareita jo parina kesänä ja ne on tosiaankin nättejä sekä todella ihania päällä :)

      Poista
  5. Oij ihana asu♥ mekko kausi nyt korkattu! ja harmi että pääsykokeet tyssäsivät, mutta tsemppiä ensi vuoden kokeisiin ja kerkeehän sitä opiskelemaan myöhemminkin!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti ❤ Pidetään peukut pystyssä, että ensi vuonna onnistaa! Nyt on tämä vuosi aikaa tehdä kaikkea muuta mukavaa :)

      Poista
  6. Mä taisin tuona samaisena päivänä myös vetää ekaa kertaa mekon kuule niskaan;) Mallailin siihen myös farkkutakkia mutta otinkin kaveriksi mustan lyhykäisen ja kevyen nahkatakkini. Haha<3 Ihana kesä!
    Onneksi oot nuori ja ehdit opiskelemaan vielä, onnea täältäkin ensivuoden pääsykokeisiin sitten:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin meinasin laittaa ensin nahkatakin, mutta päädyin farkkutakkiin! :D Ihanaa tosiaankin, että nyt on tällaisia ilmoja ❤ Ja tottahan tuokin, ei ole vielä paniikkia ;)

      Poista
  7. Eikös sulla ollut opiskelupaikka jossain AMKissakin? Mitä meinasit tehdä sen kanssa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mamkissa yhteisöpedagogin paikka, mutta luovuin siitä nyt.. Tuo luokanopettaja on kiilannut niin ykköseksi, että en tahdo lähteä Mikkeliin asti kakkosvaihtoehtoon :/ Saa nähdä mihin tästä jatkossa!

      Poista
  8. Tää asu on ihan mieletön! :) Oi, vitsit tuo teidän uusi asunto kuulostaa niin hyvältä. Voi, kun mekin päästäisiin muuttamaan yhteen mun miehen kanssa, mutta ehkäpä joku päivä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Salla! Ihanaa, että pidät tästä :) Innolla odotan, että päästään muuttamaan uuteen kotiimme ❤ Toivottava tekin pääsisitte pian! :)

      Poista