lauantai 9. toukokuuta 2015

Back in business

Pääsykokeiden jälkeen elämä on alkanut taas rullaamaan ihan tavalliseen tapaan. On aivan ihanaa, että nyt saa nähdä kavereita, katsella Netfilixiä, istua koneella ja ottaa jonkun muun kirjan kuin Vakavan käteen ilman huonoa omatuntoa. Vakava ei mennyt niin hyvin kuin olisin toivonut, mutta jos nyt ei onnista, niin ensi vuonna voi mennä hieman viisaampana yrittämään uudemman kerran. Koe oli omasta mielestä vaikea ja sain sen juuri ja juuri valmiiksi, kun aikaa oli enää vain kaksi minuuttia jäljellä. Enpä alkanut siinä ajassa enää tarkistelemaan, koska paniikkihan siinä olisi vain iskenyt! En tiedä, että onko minulla mahiksia päästä soveltuvuuskokeisiin, mutta kumminkin odotan mielenkiinnolla tuloksia! :)


Takki H&M / Huivi ? / Kimono Lindex / Toppi Bik Bok / Farkut Gina Tricot / Kengät Impuls / Laukku Aleksi13

Huomisen äitienpäivän kunniaksi olimme tänään herkuttelemassa hyvällä ruualla ravintola Lokissa, joka on aivan Lahden Sataman tuntumassa. Töiden ja hirveän pääsykoeurakan vuoksi yhteydenpito sukulaisiin on ollut hävettävän vähäistä, joten nyt oli todella mukava nähdä ja päästä vaihtelemaan kuulumisia. Huomenna suuntana onkin Sysmä ja toinen mummila, eli sukulaisia tulee viikonlopun aikana nähtyä oikein mukavasti :)
 
Ihanaa, kun serkkuni Eevi suostuu ottamaan kuvia ihan ilman kyselyitäkin! Viime päivinä ikävä blogia kohtaan on ollut suuri, joten olen nyt onnesta soikeana, kun sain vihdoinkin kameraan täytettä asukuvien muodossa. Hiuspäivä ei ollut tänään paras mahdollinen, mutta onneksi asusta pidän todella kovasti! Bik Bokin alennuksista löydetty uutukainen musta pitsitoppi yhdistyi ihanan kesäiseen kimonoon ja kimonot ovat varmasti tänäkin kesänä kovassa käytössä. Talvella kimonoita ei tullut käytettyä oikeastaan ollenkaan, mutta nyt kevään myötä olen taas kaivanut ne hyllyjen perältä käyttöön. Värikäs kimono sai seurakseen muuten mustan ja beigen kokonaisuuden, joka mielestäni toimii oikein hienosti tällaisena tuulisena kevätpäivänä.
 
Kertokaa oma mielipide asusta! Nyt ihanaa viikonlopun jatkoa jokaiselle ja oikein mukavaa huomista äitienpäivää ♥
-Ellanoora 
 

6 kommenttia :

 1. Sulle kyllä sopii kukkakuosiset vaatteet! Ihana <3

  VastaaPoista
 2. Vautsi kuin kaunis oikeasti oot!

  VastaaPoista
 3. Ihana kun oot back in business sua oon kaivannut Ellanoora ♥ Oot upee ja tuo kimono aaaa♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka kiva kuulla! Kimonot on ihana keväänmerkki pukeutumisessa ❤

   Poista