sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Turkoosia


 Maksimekko Gina Tricot // Farkkuliivi Kirppari (Vila) // Kengät Converse // Aurinkolasit Gina Tricot

Monen päivän jälkeen tässä sellainen asu, josta tykkään todella kovasti ja onneksi sain otatettua tästä asusta edes muutamat kuvat. Maksimekot ja -hameet ovat tänä kesänä minulla suuremmassa suosiossa kuin koskaan ja sen kyllä näkee näistä tämän kevään ja alkukesän asukuvista. Mekko ja hame kokoelmani on kasvanut suuresti vuoden sisällä ja nyt kesällä on mukavaa päästä käyttämään niitä kaikkia, tänäänkin yksi mekoistani pääsi päälle.

Turkoosi ja sinisen eri sävyt ovat lempparivärejäni ja tässä asussa niitä riitää reilusti. Turkoosin maksimekon ostin viime kesänä isän ja äitipuolen häihin ja nyt päätin yhdistää tuon ihastuttavan mekon rennosti vaaleaan farkkuliiviin, joka oli kahden euron kirpparilöytö. Koko tämä asu on ihanan raikas, kun mitään tummia sävyjä ei löydy (kerrankin näin) ja ehkäpä juuri tämä raikkaus tekee tästä asusta niin kivan.

Voisin hehkuttaa tätä asukokonaisuutta enemmänkin, mutta jätän tämän tekstin tähän. Pakko kumminkin sanoa, että tämä asu on ainakin toistaiseksi kevän ja alkukesän suosikki. Tosin kesää on vielä reippaasti jäljellä, joten näitä suosikeja voi vielä tulla monet. Mutta mitä te tykkäätte tästä kesäisestä ja rennosta asusta?
-Ellanoora 


13 kommenttia :

  1. Tykkäsin tästä postauksesta paljon, koska itse panikoin jo kesän loppumisesta ja tässä on semmonen tunnelma, että kesää kyllä on vielä paljon niinkun onkin.! (: Asukin on aivan ihana! Itse erittäin usein turvaudun tummiin vaatteisiin, koska jotenkin niissä on mukavampaa kun vaaleissa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä uskon ja luotan siihen, että näitä lämpöisiä ja aurinkoisia päiviä riittää vielä. Kesäkuu on vasta alussa ;) Itselläkin ehkä turhan usein on jotain tummaa päällä, mutta tänään oli sattumoisin tuollainen raikas ja vaalea asu :)

      Poista
  2. Tosi kaunis mekko!

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. aaaaa aivan ihana mekko! ♥ sopii sulle niin hyvin!! myydääks noita vielä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eiku oho sanoitki et ostit sen viime kesänä :(

      Poista
    2. Kiitos paljon! Juu heti viime kesän alussa ostin tuon :/

      Poista
  4. vau miten inspiroivia asukuvia <3 oon itsekin haaveillut tuollaisesta kivasta farkkuliivistä maximekkojen kaveriksi, ja tämä postaus kyllä lisäsi mun farkkuliivikuumetta huimasti! :D se olisi kyllä niin ihana lisä maxien kaveriksi. ja tuon maximekon väri on aivan upea, tuollainen mintunvihreä iskee muhun todella kovaa :) muutenkin sun blogissa on paljon ihania kuvia, varsinkin sun valmistujaiskuvat oli tosi ihania <3 tuun kyllä myöhemminkin tänne katselemaan! :-)

    http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ihanasta kommentista! <3 Omastakin mielestä maksimekkojen kanssa sopii täydellisesti farkkuliivit yhteen ja tuon liivin kanssa on jo muutamat asut suunniteltu ;)

      Poista
  5. Mulla löytyy yksi turkoosi uutuus kaapistani mikä on myös maximekko! Ja usko pois pidin lauantai iltana sitä juuri farkkuliivin kanssa - tuli heti se asuni mieleen! Kuvia siitä en tosin ottanut:/ Tuo on älyttömän hyvä kokonaisuus siispä munkin mielestäni;) Tykkään! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, hauska kuulla! :D Oi kun ois ihana nähdä sun versio tästä asusta, mutta kiitoksia ♥

      Poista
  6. Tosi ihana, kesäinen ja raikas asukokonaisuus! Voisin pukea tän itsenikin päälle! :) Turkoosi onkin yks mun lemppariväreistä, hihiii! <3 Farkkuliivitkin on ihan kesän ykkösjuttu! Ne oikeasti pelastaa asun kuin asun! :D oot niiin kaunis! <3 :)

    VastaaPoista