torstai 3. maaliskuuta 2016

Hattupäivä


Paita Kirppari (Vero Moda) / Farkut Gina Tricot / Hattu H&M / Takki H&M / Kengät DinSko / Laukku Kirppari (?)

Minähän olen aivan liekeissä näiden asukuvien kanssa, sillä nämä ovat jo toiset lyhyen ajan sisään. On aivan ihanaa, että hyvin pitkäksi venähtäneen asukuvatauon jälkeen olen vihdoinkin saanut rytmiä tähän bloggailuun. Toivottavasti vauhti pysyy samana! Intoa ainakin riittää, eli siitä ei ole huolta :) Suuri kiitos kyllä näistä kuvista kuuluu ihanalle ystäväiselleni Tarulle, joka suostuu ottamaan kuvia aina kun vain pyydään ja on mahdollista ♥ 
Eilen lähdin hyvin aikaisin aamulla töihin, jolloin vedin pipon syvälle päähän. Töistä päästyä taivas oli kumminkin kirkkaana ja aurinko lämmitti aivan ihanasti. Pyörähdin nopeasti kotona ja päätin vaihtaa pipon hattuun, koska kevätfiilis valtasi minut aivan totaalisesti. Hatut ovat olleet unohduksissa koko talven ajan, mutta nyt oli oikein hyvä hetki kaivaa esiin tuo hyvin harvoin käyttöön päässyt hattu, jonka värityksestä pidän kovasti. Muuten päällä olikin hyvin tumma (taas niin paljon mustaa, MIKSI?!) kokonaisus, mutta tykkään tästä asusta. Pitkästä aikaa tuli kaivettua kaapin perältä myös tuo ihana kukkapaita esiin, jonka olemassaolon melkeinpä jo unohtanut!

Tänään asukuvia, seuraavalla kerralla todennäköisesti jotain aivan muuta! Sain nimittäin todella kivan yhteistyön erään hiustuotenettikaupan kanssa, eli siitä kuulette varmasti pian :) Teillekin on luvassa pieni yllätys!
-Ellanoora
 

13 kommenttia :

  1. Vitsi miten hyvin sulle sopiikin hattu! Itsekin oon muutamaa mallia sovitellut, mutta ainakin toistaiseksi ne on jääneet kauppaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! Niihin pitää ehkä ensin tottua... Yhtäkkiä sitä onkin hullaantunut hattuihin ;)

      Poista
  2. No johan näyttää keväiseltä, piristävältä ja kauniilta;) Ahh hatut, varmaan kohta löytyy minunkin päästäni semmoinen, talveksi ne tosiaan ovat tuonne hattuhyllylle unohtuneet. Syksyllä tuntui että ne oikein juurtuivat päähäni, käyköhän keväälläkin niin:') Tuo sun hattusi on aivan ihana, väristys tosiaan upea.:) Oooooh tuo yhteistyöpostaus, odotan innolla;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ❤ Hullaannuin tulevasta keväästä ja hatuista niin paljon, että tuli ostettua heti yksi uusi hattu lisää :D

      Poista
  3. Heipsansaa! Oisko sun mahdollista tehdä postaus koiranomistajan arjesta? Miten koira on muuttanut arkipäiviäsi/päiviänne, minkälainen taloudellinen sijoitus koira on ollut, mitä se vaatii, tuhoaako koiranne paljon paikkoja, joutuuko olemaan päivisin yksin jnejne. Sekä kuvia tietty myös hauvelistanne. Onko teillä ollut ennen lemmikkejä? Olisin kiinnostunut aiheesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei juuri muutama päivä sitten ajattelin, että Oliviasta voisi kirjoitella tänne blogin puolelle taas pitkästä aikaa! Kiitos ideasta, alan luonnostelemaan tuon tyylistä postausta :)

      Poista
  4. Aivan ihanat tuo kukkapaita ja hattu pukee sua hyvin! :)

    VastaaPoista
  5. Todella kiva asu! :) Ja toi huulipuna sopii sulle hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Musta on pikku hiljaa tullut huulipunafriikki ;D

      Poista
  6. Ihana, ihana, ihana asu! :) Mulla unohtuu aina hatut kanssa kaappiin, kunnes tulee syksy! Mulle syksy on jotenkin sellainen hattuvuodenaika :D Tuo kukkapaita muuten on supernätti, toimii hyvin pienenä väripilkkuna asussa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitoksia ❤ Jotain keväistänä ja piristävää oli pakko saada tuohon asuun, joten tuo paita oli juuri sellainen :)

      Poista