tiistai 8. maaliskuuta 2016

Seitsemän vuotta


Seitsemän vuotta sitten 8. maaliskuuta oli sunnuntai. Meillä oli isosjuttuja kirkolla ja olimme sopineet, että jäämme juttelemaan meistä ja meidän tulevaisuudesta iskon jälkeen. Meillä oli ollut "juttua" jo kuukauden päivät, mutta edellisenä iltana mesekeskustelut venähtivät, kun pohdimme, että voisiko kaverisuhteemme sittenkin muuttua seurusteluksi. Astuin kirkon ovista ulos jännittyneenä, mutta en nähnyt sinua enää missään. Ajattelin, että sinä jänistit ja olet muuttanut mielipiteesi meistä. Meinasin jo pettyneenä lähteä pois, mutta näinkin sinut porteilla odottelemassa ja juttelemassa meidän yhteiselle kaverille. Menimme läheisen koulun leikkikentälle ja istuuduimme keinuihin hiljaisuuden vallitessa. Olimme tunteneet toisemme jo vuoden verran, olimme olleet monet kerrat yhdessä ja muutaman kerran kahdestaankin, mutta nyt iski ujous. Ainakin minua jännitti aivan tajuttomasti tuo hetki. Toinen meistä rikkoi hiljaisuuden kysymällä, että voisiko meistä tulla jotain ja hyvinkin nopeasti päädyimme kumpaakin miellyttävään loppuratkaisuun. Lähdimme kävelemään käsikädessä parkkipaikalle, josta iskä oli tulossa hakemaan minua. Perhoset lepattivat edelleenkin vatsassa, koska olihan tämä nyt 15-vuotiaalle tytölle jännä paikka. Höpöttelimme parkkipaikan kulmalla, kunnes kaverisi ajeli mopolla paikalle ja pysähtyi aivan eteeni. Tokaisit hänelle ettei saisi ajaa sinun tyttöystävän päälle ja kiedoit kätesi ympärilleni. Kaverisi töksäytti, että ai onko tuo tyttöystäväsi, johon sinä vastasit myöntävästi suu hymyssä. Siinä samassa näin isäni auton kaartavan  parkkipaikalle ja me vaihdoimme meidän ensimmäisen suudelman hyvin pikaisesti. Pelkäsin, että isäni näki koko tilanteen, mutta en jaksanut välittää, sillä olinhan aivan onneni kukkuloilla. 

Aamulla sain vuosi- ja naistenpäivän kunniaksi ensimmäistä kertaa ikinä aamupalaa sänkyyn, mutta muuten emme tänään juhlista tätä päivää mitenkään erikoisemmin. Artolla on pitkä työpäivä, joten kotiin päästyä hän saa pelata tänään ilmestynyttä uutta peliä ja mutustella rakkaudella tehtyä pitsaa. Viikonloppuna suuntaamme Helsinkiin viettämään meidän vuosipäivää ja innolla odotan tätä reissua ♥ Mitään kovin kummallisia suunnitelmia emme ole tehneet, mutta reissusta tulee varmasti ihana!

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut ihana naistenpäivä, pus! ♥
-Ellanoora 

Ps. Etsin pienen ikuisuuden ajan sopivaa kuvaa tähän postaukseen, mutta koska herraa on hyvin vaikea saada kameran eteen, niin tyydyin tähän viisi (!!!) vuotta vanhaan kuvaan. Haaveilin jopa suloisesta perhepotretista, mutta Oliviaa ja Artoa on lähes mahdotonta saada kuvaan, joten tyydytän tällä kertaa tähän!

32 kommenttia :

 1. En kestä <3 ihana teksti ja toi kuva teistä !

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva ja kirjoitus! ♥ Onnea teille vuosipäivästä & hyvää naistenpäivää sinne! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia ♥ Hyvää naistenpäivää myös sulle!

   Poista
 3. Tällaiset tekstit ja ennen kaikkea pitkät, nuorena alkaneet parisuhteet lämmittävät mun sydäntä niin paljon <3 Pääosin sen takia, että voin itse 16-vuotiaana seurustelleena ja 17-vuotiaana kihlautuneena samaistua tähän stooriin täysin <3 Ihanaa naistenpäivää ja paljon onnea, iloa ja rakkautta tulevaan <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Kiitos paljon kauniista kommentista ❤

   Poista
 4. Aww ihana teksti! Kaikkea hyvää teille <3

  VastaaPoista
 5. Oi ihana teksti ja paljon onnea teille! ♡ :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihastuttava ja suloinen tarina kuinka päätitte mennä yhteen ♥ Oikein paljon onnea, kuva on kaunis:3

  VastaaPoista
 7. Niin kaunis kirjoitus ja tätä oli aivan ihana lukea. Paljon onnea teille <3

  VastaaPoista
 8. Oii olipas kauniista kirjoitettu, ihana tarina teistä ♥ Hurjasti onnea sinne! ♥

  VastaaPoista
 9. Ihanasti oot kirjottanu!♥ Onnea teille! Ps. täällä myös toinen pariskunta, joka on alkanu seurustelemaan 15-vuotiaina. 10 vuotta tuleekin tänä vuonna täyteen, huii! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oi että, pyöreitä vuosia jo, ihanaa :) ❤

   Poista
 10. Aivan ihana teksti ja onnea teille!<3

  VastaaPoista
 11. Apua, tuli ihan mieleen oma tarinani poikaystävän kanssa tästä mieleen ❤️ Iha hurjasti onnea sinne, 7-vuotta on hurjan hieno luku :) Ja ihanaa vähän myöhästynyttä naistenpäivää vielä!

  VastaaPoista
 12. Voi että miten ihana postaus ♥ Sai kyllä hymyn huulille ja ehkä kyyneleetkin silmiin :) Kaunis teksti ♥

  VastaaPoista