tiistai 1. maaliskuuta 2016

Kotiin ennen pimeää


Tänään sain nauttia ihanasta vapaapäivästä, jota lähdin viettämään Sysmään mummilaan äipän, pikkusiskon ja Olivian kanssa. Luvassa oli siis hyvää ruokaa, hieman ulkoilua Olivian kanssa ja mukavaa oleskelua. Sääennuste lupasi kaunista auringonpaistetta, mutta koko päivän taivas näytti pysyvän pilvien peitossa. Kotiin lähtiessä pilvet alkoivat kumminkin väistymään ja kotimatkan ajan saimme nauttia todella uskomattomasta ilmasta ja minä tottakai räpsin kuvia sen minkä kerkesin. Tuollainen upea ilma antaa minulle niin paljon energiaa, että olin tuosta niin kauniista auringonpaisteesta sekä auringonlaskusta todella onnellinen. Toivon kovasti, että saisimme nauttia kauniista ja aurinkoisesta keväästä, joka tekee kovaa vauhtia tuloaan näin helmikuun vaihduttua maaliskuuksi ♥

Kevät on tosiaankin aivan nurkan takana ja se saa minut niin iloiseksi! Kevät on melkeinpä ihanempaa vuodenaikaa kuin kesä, koska keväällä päivät pitenevät, lumet sulavat, kuulee lintujen laulun ja luonto heräilee muutenkin taas henkiin. Tervetuloa maaliskuu sekä lähestyvä kevät ♥
-Ellanoora

12 kommenttia :

 1. Kauniita kuvia! Eilen täällä Kuopiossa saatiin nauttia aurinkoisesta ja pilvettömästä kelistä lähes koko päin. Tykkäsin ♥ Kevät on tosiaan ihastuttavaa aikaa kun luonto alkaa heräillä, en malta odottaa että ne loskakelit alkaa - okei loskaa itsessään en odota - mutta se kun ilma lämpenee, auringon säteet alkaa lämmittää, asfalttia näkyy ja se on kuivaa ja niin edelleen, kyl sä tiät;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tiedän mitä tarkoitat, ah parhautta! Ja juu, loskakelejä en tosiaankaan odota ihan koirankaan takia, mutta loskakelien jälkeen kevät on niin täällä ❤ Ihana kevät !

   Poista
 2. Ihania kuvia <3 Täällä on kanssa ollut nyt tosi hyvät ilmat ja kevään odotus vain lisääntyy! Onneksi enää ei ole kauan niin pääsee istuttamaan kevään ensimmäiset kukat ulos, nimittäin sisäinen puutarhurini huutaa jo :D Ja se mitä odotan keväässä myös niin sulia jalkakäytäviä, että pääsee käyttämään tennareita vihdoinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Ihanaa, että olet tuollainen puutarhaihminen! Musta ei semmoiseen olisi :D Kuivia teitä ja lenkkarikelejä odotan myöskin niin kovasti!

   Poista
 3. Upeita kuvia! :) Aurinko tekee kyllä niin hyvää mielelle. Tekee heti enemmän mieli lähteä ulos kuvailemaan ja kävelemään kun on valoisaa ja aurinkoista.

  VastaaPoista
 4. Mielettömiä kuvia! ♥ :-)

  http://plan-cee.blogspot.fi

  VastaaPoista