torstai 17. maaliskuuta 2016

Feels like spring


Paita Bershka / Farkut Gina Tricot / Kengät fb-kirppari (Nike) / Laukku Kirppari (?) / Aurinkolasit H&M

Bloggaajat saattavat tietää sen onnentunteen, kun sulla on mieleinen asu päällä, saat otatettua niistä kuvia ja vielä kaiken lisäksi ne kuvat onnistuvat. Yleensä tuntuu, että jossain on aina jotain vialla, mutta aina välillä kaikki vaan osuu nappiin. Näin kävi tänään, kun sää suosi, päällä oli todella kiva asukokonaisuus ja kävimme Tarun kanssa nappaamassa kuvia kivalla taustalla ja kuvat vieläpä onnistuivat erityisen hyvin. Ei sillä, että Tarun kuvaustaidoissa olisi jotain vikaa, vaan yleensä jotain on huonosti sillä kameran edessä heiluvalla...

Tänään fiilis oli erityisen keväinen, joten jalkaan pääsi ihanat Niket, jotka on ollut nyt kovalla kulutuksella viime päivinä. Onko siellä muita, jotka on jo kaivanut kevätkengät esiin ja odottaa innolla, että jotkut uutukaiset kengät pääsevät käyttöön? Täysin kuivia asfaltteja odotellessa minä olen kuluttanut niitä kenkiä, joita jo uskallan hieman ulkoiluttaa ja ilolla olen tallustellut noissa viininpunaisissa Nikeissä paikasta toiseen. Niiden ympärille valikoitui keväisen siniset farkut sekä musta pidemmän mallinen paita isoilla halkioilla, jonka olemassaolon olin melkein jo unohtanut! Onneksi tuo paita muistui talven jälkeen mieleeni, koska nuo halkiot toi asuun niin paljon ilmettä! Seuraksi vielä siniset aurinkolasit ja rock-henkiset pikkulaukku sekä piikkikoru, niin olin supertyytyväinen tähän kokonaisuuteen :)

Huh, menipäs tämän julkaisu myöhäiselle, mutta halusin ehdottomasti tulla vielä tämän päivän puolella tulla julkaisemaan postauksen :) Mitäpä te pidätte tästä kokonaisuudesta? 
-Ellanoora

Ps. Onko muilla kuinka vahva kevätfiilis? Toivon tosiaankin ettei tässä enää takatalvia tarvitse sietää, sillä minä olen aivan valmis ottamaan vastaan kevättä! Onneksi päivien pitenemisen huomaa jo selvästi ♥ 
 

21 kommenttia :

  1. Täällä ollaan jo niin kevätfiililsissä että! Kauniita kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa! Kevät on niin ihanaa aikaa :) Kiitos paljon ♥

      Poista
  2. Mä tykkäilinkin tästä asusta jo instassa :) Aivan mieletön tausta ja mukavanoloinen asu! Itsekin saan valtavat kiksit siitä kun kuvat onnistuvat, taustoineen päivineen ;) Mä olen kanssa kaivanut jo muutamat kevätkengät kaapista, mutta asfaltti oli vaaleassa hunnussa aamulla, joten ne jäävät ainakin hetkeksi kotiin. Laitan sormet ristiin, että viikonlopun reissulla olisi parempi sää ja saisi lakkatennarit jalkaan :) Mukavaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sofia ❤ Ihan sattumalta tämä seinä muistui mieleen ja asu sekä tausta sopikin todella hyvin yhteen! Onneksi se kevät on ihan nurkan takana, niin pian saadaan nauttia siitä täysillä :)

      Poista
  3. Ihan mahtavia ja energisiä kuvia, sä olet nainen niin kaunis ♥ Todella hyvin on onnistunut ja mä tykkään taustasta ihan hemmetisti, sopii asuunkin täykkäristi! Jepjep mä kiroan noi pakkaset, täällä näyttää -9 mutta keli on kun morsian ;) Aurinko paistaa! Mutjoo kevättä kiitos, ei pakkasta enää, loska tule jo!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihana ❤ Täällä ei ole enää oikeastaan ollut pakkasia, vaan kevät tosiaankin tekee upeasti tuloaan. Lumetkin ovat alkaneet kaikkoamaan, eli toivottavasti siis sieltäkin hyvinkin pian :)

      Poista
  4. Onpas ihana lookki ja vautsi mikä kuvauspaikka!! ♥ Tuntuu kyllä jo niin keväälle, paitsi että tänä aamuna mittari näytti -10 joten siinä meni sään suhteen kevät fiilis :D Mutta vois kyllä nuo pakkaset väistyä ja se ihan oikea kevät tulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ❤ Kuvauspaikka onnistui tosiaankin ihan nappiin tällä kertaa! Hui kun siellä on kylmä! Mutta onneksi koko ajan mennään enemmän ja enemmän kevättä kohti :)

      Poista
  5. Aivan superihanat noi kengät!! :3 ja kevätfiilis on jo ihan huipussaan täällä :33

    Kk-kohtikauneutta.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Vähänkö siisti kuvauspaikka!! :) Tykkään. Myös toi sun asu on tosi kiva <3

    VastaaPoista
  7. Tosi ihana asukokonaisuus! :) Ja kevättä täälläkin odotetaan jo innolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En malta odottaa, että kaikki lumet sulavat ja alkaa vihertämään :)

      Poista
  8. On todellakin kevätfiilis. Heräsin just auringonpaisteeseen. Parasta! ♡

    VastaaPoista
  9. ihania keväisiä kuvia <3! tykkään noista sun aurinkolaseista ja kengistä! :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ♥ Kengät on todella ihanat myös mun mielestä!

      Poista