maanantai 1. helmikuuta 2016

Enchanted forest and Lost ocean - Aikuisten värityskirjat part 2


En ole edelleenkään kyllästynyt aikuisten värityskirjoihin ja monena iltana muutama tunti saattaa vierähtää huomaamatta kuvia eloon herättäessä. Jotkut teistä saattavat muistaa tämän (klik!) postauksen, jossa on Enchanted forest -värityskirjasta värittämiäni kuvia. Tuo postaus oli todella suosittu ja koska siitä on vierähtänyt jo pienoinen tovi, niin ajattelin kuvata teille lisää kuvia, joita olen tässä kerennyt väritellä.


Kun lopetin jouluna työt koulunkäynninavustajana, niin sain työkavereilta aivan ihanan lahjan, joka sisälsi Johanna Basfordin Lost ocean (Meren syvyyksissä) -värityskirjan, josta olin niin otettu! Kuinka upeita työkavereita siellä onkaan, kun osasivat muistaa minua tuollaisella lahjalla ♥ Näistä kuvista kolme viimeistä on juurikin tuosta Lost ocean -kirjasta ja muut ovat Enchanted forest -värityskirjasta ja olen juuri värittämässä tuota ihan ensimmäistä kuvaa. 

Onneksi noissa kahdessa riittää väritettävää vielä rutkasti, koska en todellakaan ole kyllästymässä värittelyyn. Tosin uudet värikynät ovat aivan pian ostoslistalla, koska esimerkiksi musta, vihreä ja sininen alkaa vetelmään viimeisiään.
Toivottavasti piditte tästä postauksesta ja kertokaa toki, jos teiltä löytyy samantyyppisiä postauksia ♥
-Ellanoora

12 kommenttia :

 1. Ehkä parhaiten väritetyt kuvat mitä oon nähny, vau!

  VastaaPoista
 2. Aivan mielettömän taitavasti väritettyjä kuvia, olet parempi kuin HYVÄ :-)

  VastaaPoista
 3. Komppaan anonyymei tos yllä, et aivan törkeen upeita!! *_* <3

  VastaaPoista
 4. Joo sä olet kyllä ehkä lahjakkain näkemäni värittäjä, ihan totta:D En voi kun ihailla. Mä tykkään älyttömästi väritellä joten tällaiset postaukset ovat enemmän kun tervetulleita, ehdottomasti lisää aina kun vaan saat uusia kuvia väritetyksi;) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te saatte kyllä hymyn huulille, aivan ihania kommentteja! Kiitos paljon Kata ja mukava kuulla, että tykkäät näistä postauksista :) ❤

   Poista
 5. Onpas ihanasti väritettyjä vauu!! ♡ pitäisi kaivaa omakin värityskirja esiin ja väritellä pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
 6. Siis WAU mitä kuvia! Mulla on itselläni myös tuo Enchanted forest, mutta kyllä mun väritykset kuule kalpenee sun rinnalla! :D Mielettömän upeaa jälkeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua kiitos! Ihania olette teidän kommenttien kanssa ja uskon kyllä sunkin väritysten olevan ihania ❤

   Poista