tiistai 9. helmikuuta 2016

Curl Secret

Monet teistä saattavat muistaa  tai tietää sen faktan, että olen todella huono sekä laiska hiusteni kanssa. Minusta olisi ihanaa laittaa joka päivä kauniita kampauksia tai ihan vaan kihartaa hiukset nätisti, mutta valitettavasti kumpikaan näistä ei oikein ole alaani, joten yleensä tyydyn aamuisin laittamaan hiukseni hyvin simppelisti esimerkiksi ponnarille. Erikoisuuteni on kumminkin jo pitkään ollut suuri nuttura, mutta siihen se osaaminen yleensä jääkin.


Erilaiset kampaukset tuottavat minulle päänvaivaa eikä kiharat pysy sitten millään, vaikka kihartaisin hiukseni kihartimella tai suoristusraudalla kolmesti päivässä. Ja kyllä, olen joskus kihartanut hiukseni kolme kertaa päivässä, jotta saisin nauttia ihanasta kiharapilvestä, mutta yleensä ne onnettomat laineet kaikkoavat muutamassa tunnissa... Kuinka raivostuttavaa! Muutama kuukausi sitten törmäsin kumminkin ratkaisuun, joka voisi helpottaa elämääni ja siitä asti olen unelmoinut Babylissin Curl Secretistä. Kuinka mielenkiintoinen kapistus!

Hieman oudon ja ehkä jopa pelottavan näköinen mötikkä kiehtoi minua suuresti, mutta sen suolainen hinta ei houkutellut sitten pätkääkään. Katselin kumminkin youtubesta videoita sekä luin muiden kokemuksia Curl Secretistä ja entistä kovemmin halusin itselleni tuon kihartimen. Päätin alkaa aktiivisesti selaamaan Toria, jos sieltä tulisi edullinen kiharrin vastaan ja nyt vihdoin ja viimein minua onnisti!
Tänään kävin hakemassa paketin ja innolla aloin testaamaan kiharrinta samantien sen paketista ulos saatuani. Yllätyin kuinka helppoa sitä oli käyttää ja kuinka nopeasti sain kiharapilven aikaiseksi. Tuo laite siis imaisee hiussuortuvan sisäänsä ja tekee itsekseen kiharan. Jos laittaa liian paksun suortuvan tai jokin muu menee vikaan, niin kiharrin sammuu, eli tuossa ei ole vaarana hiusten menettäminen :D Muutaman kerran sain laitteen sammumaan, mutta mielestäni kiharrinta oli silti todella helppo  ja mukava käyttää, varsinkin kun kiharat ilmaantui hiuksiini itsekseen. No mites se suurin ongelmani eli kestävyys? Yleensä onnettomat kiharani kestää tosiaankin vain parisen tuntia, mutta nyt kiharat ovat kestäneet moitteettomina kuusi tuntia. Olen harjannut niitä, käynyt kaupassa, lenkillä, imuroinut ja huhkinut monta tuntia keittiössä eikä ole merkkiäkään kiharoiden kaikkoamisesta. Yleensä tuollaisen huhkimisen jälkeen kiharoista ei ole tietoakaan, mutta nyt uskallan jopa toivoa, että huomenna omistan jonkinlaiset kiharat!


En ala sen kummemmin mitään käyttöohjeita kirjailemaan, koska netti on pullollaan niitä, mutta halusin kumminkin tulla hehkuttamaan onneani. Niin näppärä laite, joka tekee upeat käkkyrät ♥ Onko kenelläkään muulla Babylissin Curl Secretiä? Tai oletko kuullut tai itse haaveillut tästä laitteesta? Minä voin vain suositella tuota!
-Ellanoora

6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Tori.fi:stä löysin muutamalla kympillä, mutta ainakin ihan peruskaupoista ja vaikkapa Gigantista löytyy tuota :)

   Poista
 2. Tuo on kyllä kieltämättä aivan mahtava ja kätevä, olen mietiskellyt sen ostamista. Vaan en ainakaan kyllä hetkeen, tyydyn muotoilurautan ja suoristimella kihartamiseen:') Olet sä kyllä kaunis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin ostanut tämän jo aikaisemmin, mutta kallis hinta ei oikein miellyttäyt :D Mutta voin vain suositella tätä! Päivän jälkeen kiharat on edelleenkin tallella :) Kiitos paljon ❤

   Poista
 3. Mä sain tuon joululahjaksi omalta kihlatultani, kun mullakin on sitä ongelmaa että kiharat kaikkoavat ja mun suoristusrauta oli just menny rikki (joten en sillä enää saanut taivuteltua) ja täytyy kyllä sanoa että näppärä on! Itse oon aivan rakastunut tohon, en kyllä luopuisi mistään hinnasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sun kokemuksista! Luulen, että tulen pitämään tuosta kihartimesta kynsin ja hampain kiinni! :D

   Poista