torstai 18. helmikuuta 2016

Pari hauskaa faktaa minusta

Mielestäni bloggaajien erilaisia faktapostauksia itsestä on aina yhtä hauska lukea, joten ajattelin toteuttaa tähän väliin sellaisen, vaikka ainakin pari erilaista esittelypostausta minusta jo löytyykin. Täältä (klik!) löytyy Minä en -postaus ja täältä (klik!) löytyy erilaisia faktoja haasteen muodossa. Toivottavasti en hirveästi toista itseäni!


1. Sekoitan hyvin usein keskenään Dubain sekä Dublinin ja Kuopion ja Kouvolan. Aina pitää hetken aikaa miettiä, että kummasta paikasta ihmiset puhuvatkaan.

2. Harvemmin juon alkoholia, mutta silloin kun juon, niin alkoholi menee ensimmäisenä jalkoihin :D En oikein tiedä miten sen selittäisin, mutta muutamien huikkien jälkeen alan tuntemaan jaloissani pientä kihelmöintiä ja tuolloin yleensä totean "nyt tuntuu jaloissa". 

3. Olen allerginen rispiliimalle sekä tummille hiusväreille. Tuntuu hassulta, että en ole allerginen esimerkiksi eläimille tai millekään ruualle, mutta tuollaisille asioille olen sitten allergisoitunut. Onneksi on olemassa allergialiima, joten saan nauttia räpsyistä!

4. Olen joka paikassa aina ajoissa ja ahdistun kovasti, jos jostain syystä olen myöhässä. Yleensä olen odottelemassa vähintään viisi minuuttia etuajassa ja jos tiedän myöhästyväni edes muutamalla minuutilla, niin laitan heti viestiä. Olen kumminkin hyvin hidas tekemään lähtöä, koska pukemisessa, tavaroiden etsimisessä ja muissa epämääräisissä valmisteluissa kestää ikuisuus.

5. Vehnäjauhot tuntuvat mielestäni ällöttävältä ja niihin koskeminen saa minut kananlihalle. Yritän välttää viimeiseen asti käsien laittamista taikinaan, jossa on paljon jauhoja. En tosiaankaan tiedä mistä tämä ällötyksen aihe johtuu.

6. Olen ollut partiossa apulaisvartionjohtajana, yläasteella tukarina, seurakunnalla isosena, lukiossa tutorina ja yleensä löydän itseni järjestämässä erilaisia asioita/tapahtumia. Nautin asioiden organisoimisesta, tykkään olla ihmisten tukena ja järjestää toimintaa, mutta nuo kaikki asiat aiheuttaa pientä stressiä ja silti olen tunkenut itseni kaikkialle. Esimerkiksi järjestin meidän abijatkot, joiden jälkeen sanoin etten järjestä enää ikinä yhtikäs mitään ja nyt olen järjestämässä meidän ala-asteluokan luokkakokousta.

7. Minulla on aina puhelin äänettömällä. En vain osaa pitää sitä äänellisellä. 

8. Uusin Star Wars -leffa on ainut Star Wars, jonka olen nähnyt. Tietopohja noista elokuvista oli melko heikohko, kun Arton kanssa kävimme tuon leffan katsomassa, mutta se ei haitannut. Tykästyin elokuvaan suuresti, joten voi olla, että Star Warseja alkaa tulevaisuudessa pyörimään telkkarista ihan myös minunkin tahdostani.

9. Yksin ollessa olen joko täydessä hiljaisuudessa tai sitten laulan kovaa ja korkealta. Harvemmin vain kuuntelen musiikkia, vaan se on joko hiljaisuus tai sitten laulaminen. Välillä mietin, että kuinkakohan paljon naapurit saavat nauttia konserteistani.

10. Omistan järisyttävän huonon suuntavaiston. Vaikka olen asunut Lahdessa koko ikäni, niin en silti osaa hahmottaa miten pääsisin fiksusti paikasta A paikkaan B. Vieraassa kaupungissa olen aivan hukassa, koska en osaa edes lukea karttaa. 


Kirjoitin tätä postausta parisen tuntia tänä iltana kaikessa rauhassa samalla Netflixiä tuijottaen ja postausta julkaistaessa tämä vain katosi. Arto yritti pelastaa postauksen, mutta ei siinä onnistunut. Voitte vain kuvitella kuinka vihainen olin! Ajattelin, että en todellakaan ala kirjoittamaan tätä uudestaan, koska A) kello oli paljon B) en enää muistanut kaikkia kohtia ja C) ärsytti vaan niin kovasti.

Mitä mieltä te olette tällaisista bloggaajien faktapostauksista? Entä onko teillä ikinä kadonnut postaukset savuna ilmaan? Nyt tahdon toivottaa kaikille ihanaa viikonloppua! Nauttikaa siitä minunkin puolesta, koska olen koko viikonlopun töissä. Ja hei, postausehdotuksia otetaan vastaan, koska perus päivän asu -postauksia näyttää olevan hyvinkin vaikea saada tänne blogiin :D Henkilökohtainen kuvaaja olisi kiva!
-Ellanoora

12 kommenttia :

 1. Mulla on vähä sama alkoholin kanssa, mutta mulla tuntee heti silmissä!! Siis yhdenkin jälkeen näen että olen juonut :D tän takia en vois ikinä edes kuvitella ajavani sen jälkeen metriäkään millään kun oon nauttinut yhdenkin alkoholi annoksen. Lisäksi kun juo tosi harvoin se myös kipuaa aika haipakkaan hattuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa voi ei, kuulostaa hassulta :D Mutta kiva tietää etten ole ainut outoine tuntemuksineen alkoholin jälkeen!

   Poista
 2. Kyllä nämä vaan on hauskoja postauksia ei voi muuta sanoo! Pitkään sua seuranneena en ainakaan huomannut samanlaisia kohtia kuin ennen joten et toistanut ittees, mulla on aina sama pelko faktapostauksia tehdessä:D Oot kaunis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä olen! :D Ja hyvä kuulla, kiitos sulle ❤

   Poista
 3. Eikä, huippu tää! :-D Täällä toinen, jonka puhelin on aina äänettömällä.. ja joka omistaa järkyttävän huonon suuntavaiston :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitos paljon! Kiva että sulta löytyy samoja juttuja kuin multa :D

   Poista
 4. Tällaset postaukset on aina niin kivoja! :D Huono suuntavaisto täälläkin! Yleensä valitsen aina sen saman reitin jos esim. autolla oon menossa. Jos mulla on joku kyydissä ja se pitäis viedä vaikka jonkun kaupan pihaan, niin meen sekasin, et mitä reittiä nyt sinne ois paras mennä. :'D Usein saankin kommenttia, että "mitä sä täältä meet" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa etten ole ainut huonon suuntavaiston omaava ihminen :D Kiitos sulle kommentista! :)

   Poista
 5. Tätä oli tosi kiva lukea, oot kyllä ihana! ♥ :D

  VastaaPoista