sunnuntai 23. elokuuta 2015

Orange

  
Mekko Seppälä // Kengät Prisma // Laukku Seppälä // Aurinkolasit Gina Tricot

Eilen vietimme lämmintä ja aurinkoista päivää sukukokouksen merkeissä ja ihananainen serkkuni Eevi toimi näiden asukuvien kuvaajana. Oli mukava nähdä sukulaisia ja päivä kuluikin hyvin nopeasti iltaan. Päälle valikoitui uutukainen oranssi alennusmyynneistä löytynyt mekko, joka oli kivan viileä eiliseen päivään, mutta valitettavasti silitetty mekko rytistyi automatkan aikana kauhean näköiseksi... Hirveässä kiireessä silitin mekon ennen lähtöä, jonka takia en kerennyt kihartamaan hiuksia vaan jouduin tyytymään pikaiseen nutturaan ja sitten silitykseen kulutettu aika osoittautui ihan turhaksi. Hieman ärsytti, mutta eihän tuolle mahtanut mitään... Jalkaan vedin sinivalkoiset balleriinat ja tykästyin kovasti raidallisten kenkien sekä ruskean ja oranssin yhdistelmään.

Viikonloppu oli täynnä tekemistä, kun tänään istahdimme Arton kanssa pitkästä aikaa leffateatterin penkkiin ja katsoimme Kätyrit (oli hauska, voimme suositella!) ja ennen sitä kerkesimme vielä käydä moikkaamassa kummipoikaamme, jota olemme nähneet tämän kesän aikana ihan liian vähän. Lontoosta ostettu tuliaslelu onneksi kelpasi ja punaisesta kaksikerroksisesta bussista tuli aika kova juttu! 

Ryttyisestä mekosta ja nutturakampauksesta huolimatta pidän eilisestä asukokonaisuudesta kovasti. Oranssia kun ei löydy liikaa vaatevarastosta ja kesäisiä mekkoja ei voi vuoden aikana liikaa pukea päälle! Mitä te pidätte tästä kokonaisuudesta? Toivottavasti teillä on ollut yhtä mukava viikonloppu kuin meillä  ja saitte ladattua akut tulevaa viikkoa varten ♥
-Ellanoora 

11 kommenttia :

  1. Voi että, olipa kurja tuo mekko! :( Mut oot joka tapauksessa nättinä ollu liikenteessä. :) Itse en oo vielä nähny Kätyrit -leffaa, pitäis kyl käydä kattoo tai ainakin sitten ostaa elokuva, kun se tulee kauppoihin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ärsytti niin paljon! Mutta kiitos kovasti :) Ajattelin, että mekään ei keretä tuota leffaa näkemään, mutta onneksi eilen saimme aikaiseksi lähteä leffaan. Oli kyllä näkemisen arvoinen :') Toivottavasti sinäkin sitten pidät siitä!

      Poista
  2. Automatka ja helposti rypistyvät kankaat ei oo helppo yhtälö , varsinkaan jos on juhliin menossa ;)
    PS. Ei kyllä pistänyt nuo mekon rypyt mun silmää, ennenkuin luin edellisen kommentin , nii nättejä kuvia oli taas tarjolla !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole ei! Ja kun mekko oli ensimmäistä kertaa käytössä, niin en tiennyt, että melko rypistyy noin helposti :( Mutta kiitos sulle suuresti!

      Poista
  3. Minäkään en hokaissut mekon ryppyjä vasta kuin sinä itse mainitsit siitä. Harmillinen juttu tosiaan että ehti rypistyä:o Jännä kangas! Kauniita kuvia ja upea look taas, sun serkulla on ihana jumpsuit myös yllä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on siis vain mua häirinnyt, hyvä niin! :D Kiitos paljon ❤ Eevin jumpsuit on H&M:stä ja mäkin tykästyin siihen kovasti!

      Poista
  4. Ompas paljon ihania kuvia!! :)

    VastaaPoista
  5. Upean värinen mekko:) Sopii sulle hyvin<3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Ihanan pirteä mekko, vau! ♥ ja mitkä rypyt, ei mun silmää häirinneet! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos paljon ♥ Hahaa, ne on ilmeisesti häirinnyt vain mua :DD

      Poista