torstai 20. elokuuta 2015

Mummilassa

Pari viikoa sitten suuntasimme äidin ja meidän koiruuksien kanssa Sysmään mummin ja papan luokse nauttimaan ihastuttavasta kesäpäivästä. Koirat sai hieman juoksennella suurella pihalla, saimme nauttia mummin hyvistä ruuista, napsimme hieman marjoja pensaasta ja minä kaivoin kameran esille ja otin kuvia niin ihastuttavasta pihapiiristä. Mummin ja papan pihasta löytyy nimittäin vaikka ja mitä ja varsinkin näin kesäisin tuo pihapiiri on todella lumoavan näköinen. Pihasta voi bongata erilaisia kukkia, istutuksia, koriste-esineitä sekä papan isän tekemiä hauskoja patsaita 70-luvulta, joita jaksaa ihmetellä edelleen tänäkin päivänä.


Tällä kertaa hieman erilaisempi kuvapostaus, mutta toivottavasti nautitte ♥ Vielä yksi päivä ja sitten onkin viikonloppu, eli tsemppiä jokaiselle huomiseen ja ihanaa tulevaa viikonloppua!
-Ellanoora

8 kommenttia :

 1. Ihanan kevyt postaus näin silloin tällöin saada sulta! Ja hyvänen aika että on panostettu pihaan, ihanan ihmeellisiä patsaita ja mahtavia asetelmia. ♥ Kyllä passaa tuolla varmasti ihmetellä ja viettää kesäistä päivää;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla ❤ Ja ihan totta, tuolla silmä lepää :)

   Poista
 2. Ihania kuvia :) Kyllä tuolla kelpaa kesäpäiviä vietellä!

  VastaaPoista
 3. Niin kauniita kuvia! Näyttää todella viihtyvältä paikalta <3

  VastaaPoista