sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Sweater + Peplum

Onneksi pikkusiskoni on kouluttanut nuorimmasta siskosta hyvän valokuvaajan! Tykkäsin eilisestä asusta ihan suunnattoman paljon, joten se oli pakko saada ikuistettua vaikkakin kuvat tulikin otettua sisällä. Nyt muutamana päivänä on ollut niin inhottavaa ilmaa, että ulkona ei ole ollut yhtään miellyttävää olla saati sitten pomppia kameran edessä ilman takkia. Mutta todella tyytyväinen olen näihin muutamaan kuvaan, vaikka sisällä ne onkin räpsitty.

Villapaita Anttila // Peplum Gina Tricot // Farkut Gina Tricot // Hattu Seppälä // Lompakko KappAhl

Lomilla kokeilee mielellään pukeutumisessa aina jotain uutta eikä vain tyydy niihin tavanomaisiin vaatteisiin. Tämä asu on sellainen, joka syntyi aivan vahingossa, mutta tuskinpa tavallisena arkipäivänä tälläista asukokonaisuutta eksyisi päälle!
Tässä asussa näkyy parikin juttua, jotka ei blogissa ole kerennyt vielä olemaan esillä. Villapaidan tarkempaa merkkiä en juuri nyt muista, mutta se on Anttilan alennusrekistä napattu itselle suurinpiirtein kympin hintaan. Paita on malliltaan todella mukava ja se on ollut jo monet kerrat päällä, kun nyt talvella kylmemmillä keleillä se on ollut osana yksinkertaista arkiasua farkkujen kanssa. Tällä kertaa harmaa villapaita yhdistyi nuden peplumin kanssa ja ai että tykästyin tuohon yhdistelemään! Ensinnäkin värit toimivat kivasti yhteen, mutta villapaidan lyhyen helman vuoksi peplumin helma tulee hauskasti näkyviin. Musta hattu, siniset perusfarkut ja mustat nilkkurit täydensi tyyliä kivasti ja olin lopputulokseen todella tyytyväinen punaisten huulien kanssa. Olen nyt kovasti ihastunut hattuihin ja eilen kaupungilla pyöriessä kokeilin paria ruskeaa hattua, joista toinen varmaankin täytyy käydä nappaamassa itselle mustan hatun seuraksi!

Nyt on lomat lomailtu ja huomenna alkaa taas arki. Onneksi luvassa on kumminkin kaikkea mukavaa, kun esimerkiksi ensi viikonloppuna vietämme Arton kanssa kuudetta vuosipäivää!  Ihanaa alkavaa maaliskuuta (kevätkuukausi, ihanaa!) ja mielelläni kuulisin teidän mielipiteitä tästä asusta :)
-Ellanoora

12 kommenttia :

  1. Ihana asu&oot kyllä niin kaunis ! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten kauniina sitä taas! ♥ Toi hattu on kyllä kans simokiva! :) Oon itekki yrittäny bongailla jotain kivaa hatuntynkää mut eipä oo osunu semmosta rakkauspakkausta vielä kohalle!
      Btw mistä toi aivan järjettömän ihana peili on *sydänsilmäemojix100* Oon ettiny isoo valkoisilla karmeilla olevaa peiliä, mut tuntuu siltä et ne on tainnu kuolla sukupuuttoon :( :D

      Poista
    2. Kiitos ihana Henna! ❤ Peili on Jyskistä. Tuo on siskon peili, mutta itsellä on samanlainen ja ihana se tosiaan onkin. Normihintaisena se muistaakseni maksaa 90 euroa, mutta on todella usein alennettu 45 euroon :)

      Poista
  2. Vau kuinka upea asu! :) Näytät ihanan pirteältä <3

    http://marjukkakatariina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Kaunis asu, etenkin villapaita ja peplum toimii! :) Ihanat kuvat ♥

    VastaaPoista
  4. Ihana asu :)<33 niin kaunokainen olet <3 instassa on aina ihana katsella sun kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti Emilia! Mukavaa, että tykkäät ❤

      Poista
  5. oih ihania kuvia ! mieki viimein löysin itselleni ihanan mustan lierihatun! tuo lompakkoki näyttää hitsin kivalta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kyllä tuollaisen täydellisen hatun löytäminen voi olla aikamoinen homma :D Iteki tykkään lompakosta kovasti, kauan siinäkin kesti, että löysi just sen täydellisen vanhan tilalle!

      Poista