sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Volyymiripset Salon Volume

Reilu kaksi kuukautta sitten päätin käydä otattamassa itselleni ensimmäiset ripsienpidennykset ja pienen tutkailun jälkeen tiesin haluavani ehdottomasti itselleni volyymiripset (tästä voi käydä lukemassa ensimmäisen postaukseni ripsistä). Tuo kyseinen postaus on ollut hurjan suosittu ja päivittäin blogiini eksytään erilaisilla volyymiripsi aiheisilla hakusanoilla, joten nyt on hyvä aika kirjoittaa uusi postaus kokemukistani sekä paikasta, jossa olen käynyt huollattamassa näitä upeita räpsyttimiä.


Kävin tosiaankin laitattamassa ensimmäiset ripset pari kuukautta sitten ja sain samantien kuulla, että laittaja on muuttamassa pois. Olin tottakai harmissani, koska olin etsinyt sopivaa tekijää pienen ikuisuuden verran ja tiesin saman projektin olevan uudelleen edessä. En tahtonut mennä kenelle tahansa ja olin tarkkana siitä, että ripsientekijä on hyvä työssään. Onnekseni löysin hyvinkin nopeasti henkilön, joka on saanut paljon kehuja sekä kaiken lisäksi avaamassa omaa liikettä, joten päätin mennä kokeilemaan hänen palvelujaan. Kokemus oli enemmän kuin positiivinen eikä onneksi enää tarvitse alkaa etsimään uutta ripsientekijää.

Paikka, jossa olen käynyt huollattamassa ripseni on Salon Volume (Facebookista löydät lisää infoa, klik!), joka aivan uusi ja upea paikka Lahden keskustassa (Vesijärvenkatu 12, 15110 Lahti). Salon Volume avasi ovensa toukokuun alussa ja ripsientekijän lisäksi sieltä löytyy kynsi- ja meikkauspalvelut sekä heinäkuun alussa myös kampaaja astuu kuviohin (edellisestä kampaamokäynnistä on kaksi vuotta, joten voisi pistää tosissaan harkintaan uuden kampaamoajan...) Tottakai minua jännitti mennä uuteen paikkaan, mutta sieltä lähtiessäni en voinut olla iloisempi; olin löytänyt mahtavan ripsientekijän!

Ripsiä Salon Volumessa laittaa ihastuttava Krista, jonka voisin kehua maasta taivaisiin. Sen lisäksi, että Krista osaa asiansa hän on myös todella mukava ja ihastuttava ihminen, jonka kanssa on helppo jutustella huollon ohessa. Krista on koulutettu LashLovers ripsientekijä, joka todellakin tietää mitä tekee. Krista tietää ripsistä paljon ja itselläkin on tässä parin kerran aikana tieto kasvanut hurjan paljon. On mukavaa käydä koulutetulla ja ammattitaitoisella ihmisellä laitattamassa ripsiä, kun varmasti tietää olevansa hyvissä käsissä. Krista kertoo mielellään mitä hän tekee sekä miksi hän tekee niin, eikä tämä todellakaan ole mikään itsestäänselvyys ripsientekijöillä. Krista on ihanan aito ihminen sekä rehellinen ripsientekijä, jonka luokse palaa mielellään!


Näin kahden kuukauden jälkeen voin rehellisesti sanoa olevani koukussa näihin. Ripset näyttävät upeilta heti herättyäni ja elämäni on helpottunut kovasti, kun aamuisin ei tarvitse laittaa naamaan muuta kuin meikkivoide sekä piirtää kulmat. Vaikka minulla onkin melko pitkät ripset, niin ripsari ei mitenkään tee samanlaista ilmettä silmille kuin volyymiripset tekevät. Kaiken lisäksi ripset ovat kumminkin luonnollisen näköiset ja ovat juuri sellaiset kuin tahdonkin eikä ne tunnu silmissä yhtään sen enempää kuin omatkaan ripset, eli tuntuu aivan siltä kuin olisi vain ja ainostaan ne omat ripset silmissä.

Yhteenvetona voisin sanoa sen, että olen erittäin tyytyväinen Salon Volumeen, Kristaan sekä ihaniin räpsyttimiini ja enemmän kuin mielelläni suosittelen näitä teille! Jos tulee jotain kysyttävää liittyen volyymiripsiin, niin kysy ihmeessä, sillä mielläni vastaan kysymyksiin, joihin ei tässä postauksessa löydy vastausta.

Onko siellä muita, jotka ovat täysin hullaantuneita volyymiräpsyistä tai vaihtoehtoisesti pohtii kuumeisesti räpsyjen ottamista? :)
-Ellanoora


 Postaus toteutettu yhteistyössä Salon Volumen kanssa.

13 kommenttia :

 1. Oon miettinyt ripsienpidennyksiä/tuuhennuksia tosi pitkään! Ne kuitenkin turmelee omia paljon ja mulla on luonnostaan aika pitkät ja paksut ripset:D Siksi en uskalla! Noi näyttää aivan uskomattoman ihanalta noi sun silmäsi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos laittaja on taitava, niin omat ripset eivät kärsi ollenkaan, vaan ne saavat rauhassa kasvaa! Itse luin paljon juttuja volyymeistä ennen kuin uskalsin ottaa ne, koska pelkäsin juurikin tuota omien ripsien turmeltumista ja jos pidennykset pilaisivat omat ripset, niin en olisi uskaltanut edes ottaa näitä :) Kiitos paljon Kata! ♥

   Poista
  2. Ja pakko vielä lisätä tämä, kun Krista selitti ystävällisesti lisää volyymeiden ja klassisten eroista: 7xvolyymiripsikuitu on sama painoltaan kuin yksi 0,2 mm klassinen ripsikuitu. Mulle käytettiin viuhkassa 3-4 volyymikuitua eli painoa on luonnonripselle noin puolet siitä mitä olisi klassisilla pidennyksillä. Useimmille loistava valinta on noin neljä kuitua, jos pituutta halutaan lisätä 1/2 tai 1/3 omaan luonnonripseen. Volyymiripset on pehmeää polysterisekoitetta toisin kuin klassiset, jotka ovat muovisia. Kun huomioidaan yksilöllisesti luonnonripsen paksuuden ja pituuden saadaan uusilla volyymiripsikuiduilla tehtyä täysin turvalliset pidennykset oikealla asennustekniikalla. Aiemmin käytetty 0,2 mm klassinen kuitu ja vielä siihen päälle liiman runsas annostelu on aiheuttanut oman ripsen ohenemista ja parille kuukaudelle tynkäripsiä. Sen takia uudet opit teknkiikassa ja tuotekehittely on ollut erittäin tervetullutta! :)

   Poista
 2. Ihanat ripset! ja muutenkin oot tosi kaunis :)

  VastaaPoista
 3. Ei vitsit miten ihanat <3 Voi ku sitä iteki uskaltais tommoset käydä laitattamassa, pelkään vaa et omat ripset menee ihan hirveeseen kuntoon :( Ehkä vielä joku päivä kuitenkin! :)

  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Näiden ottaminen oli kyllä hyvä juttu, oon aivan rakastunut näihin. Ja suosittelen ottamaan, jos yhtään houkuttelee, kun hyvän laittajan käsissä omat ripset ei kärsi ollenkaan!

   Poista
 4. Kauan kesti laitattaa aivan uudet ripset ja entä kauan huoltoon menee aikaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusien laitto kesti muistaakseni kaksi ja puoli tuntia ja huolto on noin kaksi tuntia :)

   Poista
 5. Paljon huolto maksaa? Sitä en sivuilta löytänyt.../: otin juuri ripset nimittäin mutta niiden laittaja jää pois nyt niin tarvisin uuden laittajan (:

  VastaaPoista