sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Lovely t-shirt


Paita Kirppari (Cubus) / Farkut Gina Tricot / Kengät Prisma

Viikonloppu on mennyt jälleen vauhdilla ja huomenna alkaakin viimeinen kahden kuukauden työssäoppiminen, jonka jälkeen hyvinkin pian on nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan paperit kädessä. Odotan työssäoppimista innolla, koska paikka on sellainen, jossa voisin mielelläni työskennellä myös tulevaisuudessa. Toki TOP myös jännittää, kun on niin paljon asioita, joita tulisi tehdä ja tietenkin osata, mutta eiköhän tästäkin kunnialla selvitä. Onneksi ennen työssäoppimista sai viettää kivan viikonlopun, johon sisältyi töitä, kaverin tuparit ja sekä oikein mukava ja touhukus sunnuntai, kun kävimme Arton kanssa kahvittelemassa kummipojan synttäreitä, tekemässä kunnon ruokaostokset sekä vielä illalla iskällä saunomassa.

Tänään asu rakentui kirpparilta ostamani paidan ympärille. Pidän tuosta paidasta suuresti ja mielelläni ostin sen vain muutaman euron hintaan. Kangas on läpikuultavaa, väriltään ehkä jotain beigen ja vaalean persikan sävyä. Helma on hauska ja etupuolella olevat helmikirjailut ovat todella nätit. Yhdistin paidan yksinkertaisesti mustiin farkkuihin, mutta kengiksi valikoitui Prismasta ostetut kengät, jotka ovat tänä talvena olleet yllättävän kovassa käytössä. Ruskeat kengät ja kello, kummatkin kultaisilla yksityiskohdilla sekä kultainen ihana kaulakoru sopii todella kivasti suloisen paidan sekä tavallisten mustien farkkujen kanssa yhteen. 

Sellainen asu tähän sunnuntaihin, mielipiteitä? :) Kivaa alkavaa viikkoa jokaiselle! Ensi viikolla on muuten luvattu aurinkoisia kelejä ainakin tänne Lahteen, en malta odottaa!
-Ellanoora

 

5 kommenttia :

  1. Oij tuo paita on todella söpö, ja tuo koru käy todella hyvin sen kanssa. Aivan ihana kokonaisuus:) Voi niitä aikoja kun itsekin odotti työharkkoja! Ja täälläkin sää aivan mahtava, koko viikoksi vissiin luvattu arskakelejä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Ihanaa kun pääsee ihmisten aikoihin työssäoppimisesta eikä tarvitse matkustaa linkulla pitkiä matkoja, joten pääsee nauttimaankin noista ilmoista!

      Poista
  2. Kiitos paljon ja mahtaa kuulla! :)

    VastaaPoista
  3. Sulla on ihana blogi! Linkkasit sen mun blogin "linkkaa blogisi-postaukseen" ja se oli yks suosikeistani. Blogissani näkyy nyt esittely sun blogista kuvien kera :) ♥

    http://mylifestyleanddreams.blogspot.fi/2014/03/viisi-linkitettya-blogi-suosikkia.html

    VastaaPoista