maanantai 31. maaliskuuta 2014

Viikko 13


Tein ensimmäistä kertaa ikinä juustokakkua ja aion kyllä tehdä uudemmankin kerran, koska valkosuklaajuustokakustani tuli todella herkullista! Pitäisi kyllä leipoa useammin... // Pienen tauon jälkeen olen taas intoutunut lakkailemaan kynsiä // Olemme Arton kanssa jo pitkään puhuneet SodaStreamin ostamisesta ja nyt vihdoinkin hommasimme sen meille. Ostaminen ei tietenkään onnistunut ilman ongelmia nimittäin paketista puuttui yksi pullo.. Niin minun tuuriani! // Mistä tietää, että on kevät? Siitä, että olen jälleen intoutunut kukista ja keittiössä on koko ajan oltava kukkia piristämässä päivää.


Eilisen päivän asua. Artolla on tänään synttärit ja eilen sukulaisia kävi kahvittelemassa meillä ja sisälläolon kunniaksi vedin kesäisen asun päälle. Oli ihanaa käyttää maksihametta pitkästä aikaa! // Uusia niin ihania muumimukeja! Enää pari mukia ja sitten omistan kaikki ne pakko saada -mukit. // Arton mummi toi meille niin kauniita ruusuja! // Siivosin pitkästä aikaa työpöytäni ja pöytä tyhjeni kaikesta turhasta paperista ja krääsästä. Nyt siinä on vain kaikki tarpeellinen. Eteisessä turhaan lojunut peilikin sai uuden paikan. 

Yritän tästä  viikosta lähtien tehdä puhelimeen kertyneistä kuvista joko sunnuntai tai maanantai postauksen tänne blogin puolelle. Miltä kuulostaa? Instagramista minut löytää nimellä ellanooran.
-Ellanoora

6 kommenttia :

 1. Meilläkin on ollut pitkään puhe Soda Streamin ostamisesta. Eihän ne nykyään edes maksa paljoa, ainakaan kun vertailee siihen mitä ne maksoivat aikanaan kun markkinoille tulivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Oli kyllä hyvä ostos, suosittelen! Löytyy niin paljon erilaisia makuja, että hetkeen ei pysty tuohon masiinaan kyllästymään :)

   Poista
 2. Ihania kuvia, sulla on tosi keväinen asukin tuossa yhdessä<3 Ja tuo kakku!!♥

  VastaaPoista
 3. Upea asu sulla :) namm tuo kakku, saanko!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Heh, kakku on jo syöty, mutta ohjeen voin antaa ;)

   Poista