sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Puhelimen kätköistä


Minut löytää instagramista nimellä ellanooran

Tässä muutamia kuvia puhelimen kätköistä. Puhelimeni kamera ei ole laadultaan mikään paras, mutta voittaa se mennen tullen vanhan puhelimeni kameran laadun. On se vaan niin kivaa räpsiä helposti kuvia milloin mistäkin ja jakaa niitä instagramissa tai lähetellä kavereilla WhatsApp:ssa. Välillä tuntuu, että olen unohtanut järkkärini kokonaan, kun sillä tulee nykyään kuvattua lähinnä vain päivän asuja.

Näissä kuvissa näkyy muutamat ostokset kuten uudet muumimamma ja muumipappa mukit, jotka kävin heti töistä päästyäni ostamassa toissapäivänä. Ne on niin suloisia! Myös uudet kengät (heh, kenkäaddikti ilmoittautuu) näkyvät ja nuo on aivan ihastuttavat kengät. Wedgetennarit ovat vieneet sydämeni! Vielä en ole uskaltanut niitä ulkoiluttaa, koska pelkään vaaleiden kenkien menevän heti kättelyssä pilalle.
Ja pakko vielä mainita vaatehuoneeni siivouksesta! Ostin lokakuussa Ikeasta hyllyn, jonka tahdoin vaatehuoneeseen. Hylly on lojunut lokakuusta saakka sängyn alla, mutta nyt viimeinkin kokosimme sen Arton kanssa. Samalla siivosin kokonaan vaatehuoneen ja ai että olen nyt ylpeä siitä. Voisin vaikka muuttaa sinne! Nätisti viikatut vaatteet, kauniisti järjestetty uusi hyllykkö ja pari laatikkoa teki ihmeitä vaatehuoneelle. Myös Artolta muutama vuosi sitten saatu nalle pääsi hyllyn päälle punaisen laukun seuraksi.

Mitä pidätte tällaisista puhelinkuvia sisältävistä postauksista? Voisiko niitä olla aina välillä? Itse ajattelen, että ne olisivat kivaa vaihtelua varsinkin, kun nykyään blogini on painottunut melko vahvasti päivän asuihin.
-Ellanoora

12 kommenttia :

 1. Mun mielestä nää kännykkäkuvat on kivaa vaihtelua ja tuo monipuolisuutta postauksiin. :) Btw, aivan ihanat nuo kiilakorkotennarit! :)

  VastaaPoista
 2. Oii ihania kuvia ja kännykkäkuvat on munki mielestä niin suurta vaihtelua aina tavallisiin postauksiin! :-)
  Ihana muuten tuo banneri, oon vieraillu täällä sun blogissa aiemminkin.. :p

  http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Itselläkin on kännykän kameran laatu ihan syvältä, minkä vuoksi vierastankin hieman tällaisia kännykänkuva postauksia oman blogin puolella. Pakko kuitenkin vinkata että tällä viikolla itse sorrun sellaiseen:') Onhan nämä tosi kivoja, sillä kännykällä voi napsia arkisia pieniä juttuja joita ei ehkä järkkärillä niinkään tule kuvattua. Itse tykkään tällaisista postauksista, laatu vain hirvittää. Ja minusta näyttää että sun kameralla tulee kyllä parempia kuvia kuin mun kännykällä:D Lyhyesti nyt kuitenkin, minä tykkään tällaisista postauksista - ihania kuvia sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää, että sultakin on tulossa tällainen postaus! Ja kiitoksia :)

   Poista
 4. Kännykkäkuvapostaus on kiva! :) pääsee aina vähän paremmin perille bloggaajan tekemisistä :) ehdottomasti lisää tämmöisiä, tykkääään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän näitä sitten aina välillä ala ilmestymään! :)

   Poista
 5. tälläset postaukset on tosi kivoja :) eli joo lisää vaan :)

  VastaaPoista