maanantai 17. helmikuuta 2014

Red & Flowers

Ihanaa olla taas täällä blogin puolella lähemmäs viikon tauon jälkeen. Halusin ehdottomasti tulla jakamaan teille kuvat tämän päivän asusta, vaikka joduttekin tyytymään sisällä otettuihin kuviin. Viime viikosta vielä sen verran, että ystävänpäivä oli ja meni ja me kummatkin Arton kanssa vietettiin tuo päivä iltamyöhään saakka töissä, joten meidän ystävänpäivä oli melko tylsä. Lauantaina sentään kävimme pitkästä aikaa leffassa katsomassa The Wolf of Wall  Street, joka oli ihan katsottava leffa, mutta en tiedä jaksako sitä toista kertaa katsoa, vaikka Leonardo DiCaprio onkin aivan ihana näyttelijä. Oli kumminkin mukavaa rentoutua pitkästä aikaa leffateatterin mukavilla penkeillä työpäivän jälkeen ja tehdä edes jotain pientä ystävänpäivän kunniaksi. Onneksi kumminkin kolmen viikon päästä onkin lähtö Pariisiin, jossa on varmasti tarpeeksi tapahtumaa ystävänpäivää sekä vuosipäivää.

 
Paita Kirppari (H&M) / Farkut Kirppari (H&M) / Kengät DinSko / Laukku FB-Kirppari (?)

Tykkään tästä asusta todella kovasti, koska siinä on niin paljon erilaisia asioita, joista pidän; väriä, suuri laukku, ihana paita ja se on vieläpä kivan naisellinen asu. Se on myös piristävän värinen verrattuna tuohon harmaaseen ja sateiseen ilmaan, joka ainakin täällä Lahdessa on. Koko asu lähti tuosta kukkakuvioisesta paidasta, kun mietin mihin tahtoisin yhdistää sen. Paita ei ole vielä aikaisemmin kerennyt tänne blogiin, mutta se on viime aikainen kahden euron löytö kirpparilta. Tykkään paidan materiaalista sekä hauskasta ja värikkäästä kukkakuviosta. Paita yhdistyy mielestäni hienosti näihin punaisiin farkkuihin ja olen ajatellut myöskin perus mustien farkkujen lisäksi, että paita voisi yhdistyä kivasti myös armeijan vihreiden farkkujen kanssa.

Omasta mielestä tämä on todella ihana asuyhdistelmä, mutta mitä mieltä te olette?
-Ellanoora

6 kommenttia :

 1. Soppii sinulle tosi hyvin! :-) Ja kiva yhdistelmä! Ihana ku ossaat pukeutua noin värikkäästi! :--) <3
  www.towardsbetter.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihana asu! Käy kyllä todella hyvin tuo paita noiden farkkujen kanssa yksiin:3

  VastaaPoista
 3. Onpa ihan sairaan ihana asu! Värillisyys ja naisellisuus todellakin ne ihanimmat tekijä. Ihana blogi sulla muutenki, enpä ookaa ennen eksyny tänne!!:) Onneksi eksyin !

  VastaaPoista