torstai 6. helmikuuta 2014

Höpöttelyä


Erityisen väsähtänyt bloggaaja täällä hei. Mietin, että pitäisikö mennä nukkumaan pieniä päikkäreitä, mutta blogi veti puoleensa, vaikka mitään sen kummallisempaa postattavaa höpöttelyn lisäksi ei ole. Olen viime päivät ollut todella väsynyt, mutta minkäs teet, kun koulutehtäviä on tehtävä ja inspiraatio kirjoittamiseen iskee vasta kello kymmenen illalla. Harmikseni en voi sanoa, että nyt on kaikki koulutehtävät selätetty, vaan uusi jakso tuo uudet tehtävät tullessaan. Pieni stressi koulun suhteen tässä on muutenkin päällä, kun ensi kuun puolessa välissä alkaa työssäoppiminen eikä top-paikkaa vieläkään ole. Toivon tosiaankin, että huomenna tulisi myöntävä vastaus eräästä koulusta, koska se olisi varmasti mukava, hyvä sekä opettavainen paikka. Pidetään peukut pystyssä!

Ja jatketaan kirjoittamista muutama tunti myöhemmin. Päivä sai oikein mukavan lopun, kun pääsi taas torstaiselle tanssitunnille. Joulun jälkeen aloitettiin Tarun kanssa hip hop muutaman vuoden tauon jälkeen ja on kyllä taas niin ihanaa olla tanssimassa. On kiva huomata, että kyllä se rytmitaju on vielä ihan tallellaan. Jos sitä ensi syksynä aloittaisi myös toisen tanssin.. Toinen mukava juttu tälle päivälle on se, että saimme vihdoinkin varattua lennot Pariisiin. Vietämme mukavan viikonlopun koluten Pariisin läpi 7.3 - 9.3.14 ja olen uskomattoman onnellinen, että olemme todella lähdössä matkalle. Tosin vielä en voi uskoa sitä ihan todeksi, mutta kyllä sen sitten viimestään lentokoneessa ymmärtää. Voisi muuten kaivaa vanhat ranskan kirjat esille ja kerrata muutamat perusteet, koska seitsemän vuoden ranskan opiskelusta ei ihan hirveästi ole kielitaitoa jäljellä.

Huomenna onkin jo perjantai, eli mukavaa viikonloppua jokaiselle! Itse olen huomisen ja lauantain töissä, mutta palailen asukuvien kanssa viikonlopun aikana :)
-Ellanoora

 

4 kommenttia :

 1. Kiva postaus! Mäkin oon miettiny että vois alottaa vanhan harrastuksen uudestaan mutta en oo vielä uskaltanu :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos vähääkään tuntuu siltä, että tekisi mieli aloittaa vanha harrastus uudestaan, niin suosittelen lämpimästi sen aloittamista! :) Myöhemmin saattaa kaduttaa.

   Poista
 2. Ihana tälläi höpöttely postaus . Must on kiva et eroot muista bloggaajista siinä ettet tee videoita ,paitsi yhen teit jouluna . En toki tarkota et kaikki bloggaajat tekisivät videoita ,kun kaikki eivät tee :) oot todella positiivinen ihminen , etkä kerro vain huonoja asiota blogissas vaan keskityt enimmäkseen positiivisiin asioihin :):):):) ja mukavaa pariisin matkaa !!!!!!

  VastaaPoista