sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Inkkarimekko

Ajattelin, että pitkän viikon jälkeen löhöilysunnuntai olisi enemmäin kuin tarpeen, mutta tämä sunnuntai meni lähinnä pientä siivousta tehdessä sekä päätimme myös Arton kanssa lähteä moikkaamaan kummipoikaamme, joka muuten kohta viettääkin jo kaksi vuotis synnäreitä! Oli piristävää taas käydä katsomassa tuota hurmaavaa pikkumiestä, jolla juttua ja energiaa riittää vaikka muille jaettavaksi. Lähtö tuli sen verran nopeasti, että vedin ne vaatteet päälle, joista minulla on ollut jo ajatusta, että joku päivä pitäisi tätä yhdistelmää kokeilla.


 Huivi Cubus / Mekko Spirit Store / Neule JC / Kengät FB-kirppari (?)

Alennuksista ja kirppareilta on nyt viime aikoina lähtenyt monet mekot matkaani ja tämäkin mekko on Spirit Storen viimeisistä alennuksista tehty löytö, jonka ostin samaan aikaan kuin nämä kengät. Mekolle jäi vain kympin verran hintaa, joten mielelläni kotiutin tuon vaalean ihonmyötäisen mekon, jossa on hauskaa kuviointia, josta tulee mieleen inkkarit. Talvella tuo mekko ei oikein ole käytännöllinen, mutta lämpöisen neuleen kanssa sopii kivasti yhteen, jolloin mekko näyttääkin kuvioidulta hameelta. Kiireessä nappasin neulehyllyltä ensimmäisen neuleen päälleni, joka oli JC:n lämmin ja mukava harmaa villapaita.

Tuo yhdistelmä on kovasti mieleeni ja näyttää kivalta. Sen lisäksi se on todella mukava asu päällä! Olen kyllä iloinen, että osaan yhä enemmän käyttää mekkoja ja hameita arjessa, jopa näin talvella, koska nyt huomaan kuinka hyvin viihdyn mekoissa. Farkut tuntuvat paljon epämukavemmilta kuin hameet ja mekot. Perjantaina kirpparilta lähti tosiaankin kolme aivan ihanaa mekkoa matkaani, joita voi aivan hyvin kuvitella käyttäväni sekä arjessa että juhlassa!
-Ellanoora

5 kommenttia :

  1. Ihana asu valinta . Ite en osaa käyttää hameita kuin juhlissa . :):):):):):)

    VastaaPoista
  2. Kiva toi mekko! Vois käydä itekki tänää spirtissä kattoo oisko vielä tommosia. :D

    VastaaPoista
  3. parhaat asukokonaisuudet kyllä tulee silloin kun "vetää vain jotain päälle"! tosi hyvältä näyttää ja laittasin itsekkin kyllä tuon asun päälle milloin vaan<3 :) ihanan pirteitä kuvia sulla myös aina<3 :)

    VastaaPoista