maanantai 20. tammikuuta 2014

Dress Day

Olen ollut viime päivät todella ärsyyntynyt, kun en ole voinut tulla postailemaan. Parempi kumminkin myöhään kuin ei milloinkaan! Lahteenkin on saapunut upea talvikeli aurinkoineen ja pakkasineen, mutta jostain syystä kamerani ei suostu toimimaan pakkasella kuin muutaman kuvan verran. En vain pysty ymmärtämään mikä mun elektroniikkaa aina vaivaa :D Olisin tahtonut kivoja asukuvia talvisessa maisemassa auringon paisteessa, mutta ei onnistu. Eräskin päivä raahasin jalan ja kaukolaukasimen ulos pakkaseen, että saisin kuvia ja voitte vain kuvitella sitä huonon tuulen määrää, kun sain kaikki asetukset kohdilleen pakkasessa ja kahden kuvan jälkeen kamera tekee stopin. Ei viime talvena tuollaisia ongelmia ollut, mutta toivon, että vika lähtee itsestään pois.


 Huivi Bianco / Neule Gina Tricot / Mekko H&M / Kengät DinSko

No mutta, tänään saavat kelvata sisällä otetut asukuvat, koska en enää yksinkertaisesti jaksanut elää ilman blogia! Tänään tuli jälleen olo, että farkkuja ei jaksa pukea päälle ja haluan ehdottomasti mekon päälle. Kesällä ostamani ihana liukuvärjätty mekko sai ympärilleen talveen sopivan vaatetuksen ja tykkään tästä lopputuloksesta kovasti. Muhkea uusi huivi (joka piti myös ostaa toisessa värissä), paksut sukkahousut ja tummanharmaa neule sopivat kesäisen mekon kanssa hyvin yhteen eikä pihalla tai koulussa (jossa on todella kylmä) tarvitse potea kylmää laisinkaan. Melko mustan asun keskellä vaaleanpunainen vilkahdus mekosta tuo ihanasti väriä koko asuun!
-Ellanoora

6 kommenttia :

  1. ihana asukokonaisuus!:) mekot on tosi kivoja päällä ja hieman vaihtelua tylsiin farkkuihin!
    http://wonderland--life.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana mekko! Varsinkin tuo väri ja se tulee todella hyvin esiin tuolta mustan seasta, ihana väripilkku kuten sanoit<3 Voi kun mulla on ikävä asukuvien ottoa ja niiden postausta:<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Mulla myös ihan hirveä hinku asukuvien ottoon!

      Poista
  3. Olet älyttömän kaunis!:) Blogi vaikuttaa tosi mielenkiintoiselle, lukijaksi liitytty!;)

    Käy tsekkaamassa myös mun blogi!=)

    http://from-e-to-a.blogspot.fi

    VastaaPoista