tiistai 7. tammikuuta 2014

Samsung galaxy s 4 mini


Tänään vanha reistaileva puhelimeni pääsi eläkkeelle, kun postista saapui vihdoinkin uusi ihastuttava puhelimeni. Jo kesällä päätin, että joulun jälkeen ostan itselleni uuden puhelimen ja lähemmäs kolme vuotta vanha hienosti minua palvellut HTC voi siirtyä pois käytöstä. Nyt pääsen jälleen nauttimaan täysin toimivasta ja nopeasta puhelimesta, jossa kaikki toimii moitteettomasti. Voin olla netissä niin ettei yhden asian selvittämiseen mene puolta päivää, viestien lähettäminen ei vie ikuisuutta, facebookkia voi käyttää ilman, että pelkää sen heittävän kesken kaiken ulos sekä voin ladata erilaisia sovelluksia puhelimeeni. Mahtavaa!

Mietin pitkään, että minkälaisen luurin ostan itselleni, mutta pitkien pohdintojen jälkeen päädyin Samsung galaxy s 4 miniin, joka tuntuu todella hyvältä ratkaisulta. Arto osti noin viikko sitten itselleen s 4, joka on isompi malli tuosta ja olen kateellisena naputellut sitä monena iltana. Tuo s 4 mini on juuri sopivan kokoinen minulle ja näin yhden illan näppäilyn jälkeen en voisi olla tyytyväisempi tuohon puhelimeen.

Koko ilta onkin mennyt puhelimeen tutustuessa ja nyt halusin pikaisesti tulla hehkuttamaan teille uutta rakkauttani. Huomenna pitäisi mennä ostamaan kuoret tuohon, koska puhelimet eivät ikinä pysy käsissäni enkä halua heti riskeerata uutukaiseni toimintakykyä.
Nyt pikaisesti nukkumaan!
-Ellanoora

 

2 kommenttia :

  1. Mulla on ollut sama puhelin kesästä asti ja tää on kyllä ihana! En vois olla tyytyväisempi :3 Tää on kyllä vahingossa lennellykki mulla pariin otteeseen ihan kunnolla eikä onneks oo ottanu mitään osumaa eli ei vissiin mitään ihan heikompiakaan :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, että on muitakin tyytyväisiä tähän puhelimeen ja hyvä tietää ettei tää ole ihan heikointa tekoa! ;)

      Poista