keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Geelikynnet


Nyt tämäkin neiti on osallisena kynsihihhulointia, nimittäin omistan aivan ihanat geelikynnet! Luokkakaverini Ansku on alkanut tekemään kynsiä ja pitkän harkinnan jälkeen päätin minäkin mennä kynnet itselleni laitattamaan. Olen aina ihaillut muiden upeita kynsiä, mutta olen ajattellut pärjääväni pelkästään omilla kynsillä ja lakoilla. Töissä kumminkin kynteni katkeilevat ja liuskottuvat kovasti, joten pikku hiljaa aloin harkita geelikynsiä itsellenikin. En edes aluksi ollut aivan varma miten homma toimii ja mitä geelaus tekee omille kynsilleni, mutta onneksi netti on pullollaan tietoa ja osaavilta ihmisiltä sain tietää kaiken tarpeellisen. Geelikynsien avulla omat kynteni voivat rauhassa kasvaa ilman katkeilua ja tulla vahvemmiksi. On myös ihanaa tietää, että nyt ei tarvitse pelätä töissä kynsien puolesta eikä joka työvuoron jälkeen tarvitse olla lakkailemassa kynsiä uudelleen. 

Menin toisen luokkakaverini Sannan kanssa laitattamaan kynsiä ja meillä oli pitkät pohdinnat, että minkälaiset kynnet tahdomme. Lopulta päädyin ratkaisuun, jossa kynsien kärjet ovat pinkit ja muuten kynnessä on hopeaa glitteriä, alhaalla hieman enemmän. Olen todella tyytyväinen kynsiini, ne ovat ihan minun näköisetkin! Aloimme myös Sannan kanssa jo katselemaan, että minkälaiset kynnet tahdomme seuraavaksi ;)

Kiitos Ansku!
-Ellanoora


12 kommenttia :

 1. Geelikynnet on siitä huonot kun tarpeeksi kauan käyttää rupeaa se "rikkomaan" omaa kynttä. Omasta kynnestä tulee todella heikko ja taipuisa :/ Kokemusta on! Oma kynsi ohenee hirveä paljon nuista :( Mutta on nätit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :o Tuollaisesta en tiennytkään! Mutta luulen etten harrasta näitä monia vuosia. Ja kiitos vielä :)

   Poista
  2. Jep samaa kokemusta täälläkin! Muista käydä sen 4vk välein huollattaa, ettei ala katkeilee. Silloin oma kynsi repeytyy siinä mukana ja haurastuu jatkuvasti. Ja kun päätät lopettaa niiden käytön, käy liikkeessä poistattamassa, sillä he jättävät ohuen geelipinnan kynteen koska oma kynsi on niin hauras. Käytin vuoden jatkuvasti kynsiä, en käynyt ammattilaisella poistattamassa, omat kynnet aivan paperia ja kesti yli puoli vuotta ennen kun kynteni olivat entisellään...

   Poista
  3. Selvä, kiitos paljon vinkeistä :) Muistetaan tämä!

   Poista
 2. ooooo! :---) Nää onkin varmaa ainut asia johon en ole hurahtanut :D Omat kynsinauhat on niin heikot ja töissä kun käsittelee rahaa ja repii pahveja päivät pitkät niin ne on nii järkyttävässä kunnossa aina ettei niihi sovi tämmöset ihanuudet! :-) Btw, sun blogin ulkoasusta sais yhtenäisemmän jos laitat kuvat ja tekstin menemää samaa levysenä (oon ehkä sanonu tästä joskus jo? :D)

  Mut mut ihanat on! ♥ (tykkään tosi harvoista kynsistä koska lähes aina ne menee mun makuun överiks, nää on harvinainen poikkeus! (; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, saa nähdä milloin marssin ottamaan ripset itselleni :D No mutta geelithän just vahvistais kynsiä! Kohta säkin oot hankkimassa tällaisia itselles ;) Voi että sä oot niin ihanan tarkka näiden ulkoasujuttujen kanssa! Ite en ois ees tuollaista tajunnut.. Pitää tutkia asiaa ja korjata tämä!

   Poista
 3. Wau, on tosiaan upeat kynnet! ♥

  VastaaPoista
 4. Voi miten kauniit♥ Mä olen hulluna geelilakkaukseen, haluaisin itse niiiin alkaa tekemään näitä kyseisiä ihanuuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Voi kuinka kiva, jos sitä intoa löytyy nii siitä vaan harjoittelemaan ja tekemään :)

   Poista
 5. Oi vitsit, onpa nätit! Mä itse tykkään vähän neutraalimman värisistä kynsistä, mutta tuo pinkki ja hopea glitter sopii kyllä tosi hyvin yhteen!

  VastaaPoista