maanantai 11. marraskuuta 2013

Kinkkupiirakkaa ja mokkapaloja


Intouduin tänään leipomaan mokkapaloja sekä elämäni ensimmäistä kertaa myöskin kinkkupiirakkaa, joita kumpaakin on jo pidemmän aikaa tehnyt mieli. Keittiö oli kyllä varsin upean sotkuisen näköinen tuon leipomisurakan jälkeen, mutta kummatkin leipomukset onnistui erityisen hyvin. Varsinkin tuo kinkkupiirakka on mieleeni ja luulen sen katoavan erittäin nopeasti. Tosin vain ja ainoastaan minun suuhuni, kun Artohan ei tuota suostu syömään. Onneksi edes mokkapalat maistuvat herralle :)

Painamalla tästä löydätte kinkkupiirakan ohjeen. Itse lisäsin kinkkupiirakan ohjeeseen vielä paloiteltuja kirsikkatomaatteja sekä punaista paprikaa, jotka muuten sopivat erityisen hyvin tuohon piirakkaan ja tuovat makua. Ai että, voisin syödä koko piirakan vaikka samantien nassuuni, niin hyvää se on.
Mokkapalat tein yhdistelemällä kahta erilaista löytämääni ohjetta ja vielä niitäkin muokkaamalla, koska esimerkiksi voi ja tumma kaakaojauhe loppui kesken (hyvä minä), joten en viitsi ohjeita tähän kirjata. Onneksi soveltamisesta huolimatta mokkapaloistakin tuli oikein hyviä ja erityisen suklaisia.
-Ellanoora

8 kommenttia :

  1. Nam! Tulee ihan vesikielelle noita mokkapaloja katsellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, siitä vaan leipomaan omia mahtavia mokkapaloja :)

      Poista
  2. Voi mitä herkkuja! Miksi ei herralle maistu kinkkupiirakka? Sehän on älyttömän hyvää :P nojoo makuasiahan sekin on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, taitaa johtua persiljasta, paprikasta ja tomaatista, kun ne ovat semmoisia ''höpöhöpöjuttuja''. Paprika ja tomaatti ei kuulemma kuulu piirakkaan sekä sitten tuo täyte, missä on maitorahkaa voi myös vaikuttaa :D

      Poista
  3. Itse tein just kans mokkapaloja. nam nam nam

    VastaaPoista
  4. Ai kun meilläkin joku leipoisi tuommoisia ihanuuksia !!! NAM !

    VastaaPoista