sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Aika perusasu

Pitkästä aikaa sain tänne blogin puolellekin asukuvia. Olimme kerrankin Arton kanssa yhdessä kotona valoisanaikaan, joten piti heti tyrkätä hänelle kamera käteen, jotta varmasti saan teille kuvia. Harmikseni lykkäsin sen kameran liian nopeasti Artolle enkä katsonut asetuksia ollenkaan, joten tottakai asetukset olivat aivan väärät ja tuloksena sain nätin sinisiä kuvia. Kiva! Yritin parhaani mukaan muokata näitä edes hieman realistisen värisiksi, mutta silti naamani jäi aivan valkoiseksi.. Näillä nyt mennään kumminkin. Niin ja Arto kun ei ole edes innokkain kuvaaja, niin meillä näiden kuvien ottaminen tapahtuu kolmessa minuutissa niin, että niitä kuvia räpsitään siinä ajassa niin paljon kuin mahdollista eikä välissä katsella minkälaisia tulee.


 Neule Kirppari (Vila) / Farkut (Gina) / Kengät Kirppari

Tämä isänpäivä oli hieman erilainen kuin yleensä, nimittäin en kerennyt näkemään omaa iskää tai kumpaakaan pappaa laisinkaan. Itse olin töissä muutamia tunteja työssäoppimisen vuoksi nyt illasta, mutta onneksi iskä lupautui kumminkin huomenna vielä tulemaan isänpäiväkahveille.

Viime päivien asut ovat olleet todella kivoja ja hieman erilaisempiakin, mutta tälle päivälle töiden takia asu on melko yksinkertainen, mukava ja lämmin. Ainoastaan erilaiset korut ja viime päivinä monestikin hiuksia koristanut nuttura tekee asusta hieman näyttävämmän.
Mustat korkeavyötäröiset farkut ovat muodostuneet luottofarkuikseni, joita käytän mielelläni ja ne sopivat jokaisen yläosan kanssa yhteen. Pitäisi myös hommata toisen väriset korkeavyötäröiset farkut kaappiin, koska ainakin itse koen korkeavyötäröiset farkut paljon mukavemmiksi.
Harmittaa, kun kengistä ei ole nyt kunnollista kuvaa! Ne ovat olleet nyt todella kovassa käytössä, kun viime viikolla löysin nuo kirpparilta. Ne ovat kauniin ruskeat, edessä nuo nyöritykset ja sivuilla niittejä. Kengissä on pieni korko, mutta noilla on uskomattoman mukava kävellä. Niin ja nuo ovat aitoa nahkaa! 15 euroa on kirpparihinnaksi aika paljon, mutta mielelläni noista sen maksoi :) Rakastan muuten myös tuota huulipunaa, joka näkyi myös edellisessä postauksessa. Se on täydellisen väristä ja maksoi vain viisi euroa H&M:ssä, täydellinen löytö!

Palaillaan huomenissa :)
-Ellanoora

8 kommenttia :

 1. sul on kiva blogi:)

  http://patriciaelisabet.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. ihanan yksinkertainen asu, varsinkin toi koru ja kello on ihania!<3 Sulle sopii myös tosi hyvin nuttura! :) Kiva muuten että tykkäät korkeavyötäröisistä farkuista, itse meinaan en tykkää yhtää, ne on jotenkin niin inhottavia... :-D Sulla on kiva ulkoasu, varsinkin banneri on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti kommentista <3 Jotenkin korkeavyötäröiset ovat itselle kivempia, vaikka kaikki muut farkut ovatkin mulla noita yhtiä lukuunottamatta matalavyötäröisiä.

   Poista
 3. itellä on lähes jokaiset farkut korkeavyötäröisiä, matalat tuntuu jotenki siltä, että ne tippuis ja koko ajan saa olla nostelemassa ettei peppu vilahda kaikille. kannattaa kattoo muuten myös vero modasta, siel on kans noit korkeempia jotka on tosi mukavat jalassa ainaki itellä :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kuvia ja upee asu, oot niin kaunis!

  ♥~ whenyourheartbeats.blogspot.fi

  VastaaPoista