tiistai 26. marraskuuta 2013

Suosittelen: Sensai 38 °C

Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun teen jollekin kosmetiikkatuotteelle omaa postausta, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Ostin pitkästä aikaa omaa lemppari ripsiväriä, jonka olemassaolon olin itse asiassa unohtanut pariksi vuodeksi. Kyseessä on siis Senasain 38 °C ripsari, jonka parhautta voisin hehkuttaa jokaiselle vastaantulijalle. 


Olin kyllästynyt ripsriin, jota olin käyttänyt jo useamman putilon verran ja aloin miettimään minkäslaista ripsaria sitä seuraavaksi ostaisin. Ainut vaatimus ostamillani ripsareilla on aina vedenkestävyys. En kestä sitä näkyä, että ripsarit valuu poskilla, joten vedenkestävyys on pakollista. Vedenkestävissä ripsareissa tosin ärsyttää se, että niitä saa hinkata melko paljon pois suihkun jälkeen, mutta hyvällä meikinpoistoaineella se ei kuluta kuin pari minuuttia elämästä.

Muistin tämän ripsarin olemassaolon ja marssin Emotioniin metsästämään tätä. Sen löydettyäni myöskin muistin miksi en ole tuota pahemmin ostellut, nimittäin hiemanhan tuo kukkaroa rokottaa hinnallaan, koska 24,90 euroa on perusripsaria vähän kalliimpi. Varsinkin, kun tuo hinta on pienemmän putilon hinta. Suurempi maksaakin jo yli 30 euroa, mutta onneksi ripsari on kumminkin riittoisaa, joten ihan koko aikaa ei tarvitse olla ostelemssa uutta.

Senasi 38 °C ripsiväri levittyy todella helposti ripsille ja pienen harjan ansiosta alaripsiin värin levittäminen on todella helppoa ja mukavaa. Itse en yleensä tykkää pieniharjaisista ripsareista, mutta tämä on poikkeus sääntöön. Ripsaria ei todellakaan tarvitse laittaa paljon, kun luonnollisen meikin saa todella nopeasti ja vain parilla vedolla jopa pidemmille ripsille. Kaikista parasta tässä ripsarissa on sen kestävyys. Se kestää koko päivän, eikä se rapise päivän mittaan pois. Ripsarin poisottaminen on täysin unelmaa. Se lähtee 38:ssa asteessa paloina pois eikä sotke naamaa ollenkaan. Meikinpoistoainetta täytyy käyttää vain muiden meikkien poistamiseen.

Miinuksena Senasain ripsiväristä sanoisin hinnan lisäksi taivuttamisen. Taivutan ripset ennen ripsarin laittamista, mutta ripsarin laitettua ne on pakko taivuttaa uudelleen, koska ripset näyttävät siltä, että niitä ei olisi taivutettua laisinkaan. Onneksi tuo ripsiväri on sellaista, että se kuivuu nopeasti, eikä tartu taivuttimeen ollenkaan, joten voi huoletta taivutella ripset uudelleen.

Tiivistettynä:

+ Hyvä harja
+ Siistiä jälkeä
++ Vedenkestävä
++ Lähtee todella helposti pois lämpöisessä vedessä
+ Riittoisaa

- Melko hintava
- Ripset pitää taivuttaa uudelleen

Toivottavasti tykkäsitte tästä hieman erilaisemmasta postauksesta! Onko teillä kokemuksia Sensain 38 °C ripsarista? Ja hei, vielä kerkeää lisäämään tämän joululahjalistaan ;)
-Ellanoora

14 kommenttia :

 1. Tuo vois olla just se kauan etsimäni täydellinen ripsari!! Kiitti vinkistä ehkäpä päätyypi joululahjalistaan ;)

  VastaaPoista
 2. lainailin tota joskus meiän äitiltä ja rakastuin kans täysin! yhdessä vaiheessa oli tarkotuskin ostaa itelle tota mut pihiys tais iskee.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla myös meinasi iskeä piheys tuota ostaessa, mutta onneksi ostin!

   Poista
 3. itsellä oli joskus vähän aikaa sitten samainen ripsari ja kiva että tää sun postauksen myötä muistui mieleen, pitääpä seuraavaksi ostaa paukauttaa tuo! (--: ihana banneri ja blogi sulla muutenkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että säkin oot tykännyt tuosta ja muistui nyt mieleen :) Ja hei kiitos paljon!

   Poista
 4. herranjestas olet kaunis :o ! ja upea tyyli ! ihania ja monipuolisia postauksia, ilomielin liityn lukijaksi :-)

  http://anzaxd.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. mun äiti osti joskus vuos sitte lentokentältä tuota kyseistä ripsaria ja se on riittäny tosi hyvin, se on kyllä paras mitä mä oon käyttäny:) suosittelen kaikille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sullaki on hyviä kokemuksia siitä :) Ja sulla on kyllä kestäny todella hyvin se, jos on kerran jo vuoden vanha!

   Poista
 6. Tuo voisi olla todella hyväkin ripsari, mutta en suostu/kykene pettämään omaa ripsarisuosikkiani! Ihanaa oli välillä lukea sulta tällainenkin postaus.:)

  VastaaPoista
 7. Oon kans käyttänyt tuota ja tykännyt!:)

  VastaaPoista