torstai 21. marraskuuta 2013

Mitä joulukalenteriin?

Päätin, että joulukuussa toteutan joulukalenterin blogissani, joten nyt tarvitsen teidän apua! Tarvitsen erilaisia ideoita, joita sitten voin toteuttaa 1.-24. päivä joulukuuta. Pari ideaa minulla jo on, mutta tahdon myös paljon teiltä ajatuksia ja ideoita, mitä kaikkeia voisin toteuttaa joulukalenterissani. Jonain päivänä luukusta voi avautua jouluinen kuva tai toisena jokin suurempi erikoispostaus. Pyrin kumminkin joka päivä toteuttamaan joulukalenterin ja yritän jo nyt alkaa tekemään näitä postauksia ja laittaa sitten luonnoksiin valmiina odottamaan sopivaa päivää.


Reilun viikon päästä tämä neiti muuten viettää synttäreitään ja heti seuraavana päivänä päästäänkin avaamaan ensimmäinen luukku. Pitää muuten myös itsellekin käydä ostamassa joulukalenteri, koska eihän joulunodotus ole mitään ilman suklaakalenteria ;)

Nyt ideoita tulemaan! :) Kaikkien joulukalenteripostausten ei tarvitse liittyä jouluun, vaan ne voivat myös olla jotain muuta. Ehdotuksia!
-Ellanoora


7 kommenttia :

 1. Jtn jouluaiheisia vinkkejä olis kiva lueskella! Esim. joulukoristeluun, jouluiseen sisustukseen tai jouluaskarteluihin :) Ne pitäs kyl olla varmaan alkupäässä kun ei sitä varmaa enää 22. tai 23. joulukuuta rupee sisustelee tms :D

  VastaaPoista
 2. Maisemakuvat vois olla kivoi, talvimaisemat on niin ihania! :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Voi olla, että maisemia löytyy useammastakin luukusta ;)

   Poista
  2. Ooh! :p Empäs malta odottaa ne on niin ihania! :>

   Poista
 3. Maisemakuvat, ja kaikki jouluunliittyvää, pakko seurata sit ku alat tekee sitä : ) sounds good!

  VastaaPoista