torstai 17. lokakuuta 2013

Sekalaista höpöttelyä sekä syksyisiä asukuvia


 Nahkatakki Vero Moda / Huivi H&M / Paita KapAhl / Farkut Kirppari / Kengät Dinsko / Hanskat Gina

Eilen lähdimme Sannan kanssa kuvailemaan syksyiseen auringonpaisteeseen ennen auringonlaskua, tarkoituksena saada vielä upeita syksyisiä kuvia kameraan ennen kuin pimeys ja pimeä
syksysaapuu.  Oli mukavaa kuvailla ja kulkea ympäriinsä kauniissa ilmassa, vaikka hieman viileää olikin. Kohta nahkatakin voi unohtaa ja kaivaa pelkästään ne toppatakit käyttöön.

Sain vielä edelliseen kuvapostaukseen mahtavia kuvausideoita ja viikonlopun aikana yritän saada kuvauttua toisen osan kuvapostaukseen. Olen lähes koko ensi viikon leireilemässä lastenleireillä, joten koneelle en oikein pääse, mutta pari postausta ajattelin teille ajastaa, jos vain kerkeän. Eli jos teillä on nyt jotain toivepostauksia, niin saapi ehdotella :) Edellisen kerran kun kyselin teiltä, niin tuli ehdotuksia liittyen vaatteisiin, joten jotain lemppari vaatteet -tyylistä postausta tai muuta vastaavaa voisin harkita. Tulloin tuli muistaakseni paljon hyviä ehdotuksia, mutta en tietenkään tuolloin kirjannut niitä ylös enkä edes muista, että missä postauksessa nuo kaikki hyvät ehdotukset ovat.. Lisäsin nyt toivepostaus -tunnisteen, joten jos heittelette tähän toiveita, niin varmasti löydän ne myöhemmin!


Pakko hehkuttaa omia hiuksia! Olen huomannut, että ne ovat kasvaneet hurjasti viime aikoina. Näissä kuvissa ne näyttävät erityisen pitkiltä, joka miellyttää mua todella kovasti! Vielä saavat toki kasvaa reippaasti pituutta, mutta on ihanaa huomata kuinka hiukset kasvavat ja ovat terveen näköiset. Nyt sen tajuaa kuinka paljon hiusten värjääminen vaikuttaa niiden kasvamiseen. Reilu vuosi sitten värjäsin hiukseni ruskeista takaisin blondeiksi ja sen jälkeen olen vähentänyt värjäilyä hurjan paljon. Nyt tosin pitäisi taas pitkästä aikaa värjätä pieni juurikasvu piiloon sekä saada muutenkin hieman vaalempaa väriä, koska näin syksyllä hiukset tottakai tummenevat. Mutta toivottavasti hiukset jatkavat kasvamistaan yhtä mallikaasti!


Sitten kyselisin vielä teiltä lukijoilta apua. Nimittäin tahtoisin saada pysty- sekä vaakakuvat samanlevyisiksi, mutta en vain onnistu siinä. Yleensähän laitan kaksi pystykuvaa kollaasiksi, jotta kaikki kuvat olisivat samanlevyisiä ja blogin ulkoasu pysyisi siistinä, mutta tahtoisin saada kaikki kuvat samanlaisiksi. Lisään kuvani Picasaan, jossa myös muokkaan ne, jonka jälkeen lisään valitsemani kuvat Flickriin ja sieltä sitten tänne. Jostain olen lukenut, että Flickr:stä niiden pitäisi tulla automaattisesti samanlevyisinä, mutta ei? Enkä osaa sielläkään muuttaa leveyksiä. Auttakaa blondia!

Tällä kertaa oli tällainen kunnon höpöttely postaus. Olisin voinut vielä höpötellä siitä kuinka olen kuluttanut rahaa alennuksiin (järkeviin ja ei niin järkeviin juttuihin, mm. vaatetusta, sisustushömppää ja askartelutarvikkseita on tultu osteltua), siitä kuinka meidän netti temppuilee oikein huolella ja nytkin joudun olemaan koneella puhelimen netin avulla ja siksi tämä postauksen tekeminen on hidasta ja melko uuvuttavaa. Voisin myös höpötellä meneillään olevasta työssäoppimisesta ja siitä kuinka näyttösuunnitelman laatiminen oli todella stressaavaa, mutta oli myöskin niin palkitsevaa, kun sen sai kunnialla valmiiksi ja sai vieläpä kehuja ohjaajalta hyvästä suunnitelmasta. Hups, juttu vaan jatkuu.. Mutta taidan jättää nämä höpöttelyt tähän ja painua nukkumaan!
-Ellanoora


19 kommenttia :

  1. WAU! aina yhtä upeena ja ihania kuvia!! :)

    VastaaPoista
  2. Ootpas upee, sun hiukset on älyttömän ihanat!:) Ihana asuste, rakastuin erityisesti tuohon viininpunaiseen huiviin ja valkoisin farkkuihin! Ja toiseksi viimeisessä kuvassa ihanan syksyisen tunnelman luo nuo sun hanskat, en tiedä miksi! Ehkä se, että huomaa viileyden kun pukeudut lämpöiseen huiviin ja hanskatkin löytyvät lämmikkeenä♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata, ihanan hyväntuulinen kommentti! Piristi väsynyttä perjantaita :) Nuo hanskat on muuten tosi hauskat, pitää saada niistä kunnon kuvaa tänne..

      Poista
  3. Pystykuvat pitää muokata saman levyiseksi kuin ne sun vaakakuvat. Laitat leveyksiin samat pikselimäärät niin sillä ne tulee. Ja samalla bloggerista laittaa pystykuvalle että alkuperäinen koko. Jos käytät bloggerissa vaakakuvilla koko erittäin suuri niin sillo toi homma onnistuu. Toivottovasti tajusit. :D mun blogista löytyy esimerkki minkäkokoiset kuvat tolla hommalla mulle tulee: http://lenouveaumoi.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups älä sit kato tota uusinta postausta ku siinä on jäänyt laittamatta ne oikeaan kokoon :DD

      Poista
    2. Tiedän, että niihin pitää laittaa samat pikselimäärät, mutta mistä sitä voi muokata? Yritin Flickr:n kautta säädella, mutta ei vain onnistu :/

      Poista
  4. Upea tuon toinen kuva! :) Oot kyllä aina niin kauniin ja freshin näkönen!

    VastaaPoista
  5. Ihana blogi:----) Sulla on muuten mielettömän söpöt hymykuopat! Tsekkaa mun blogsu http://hennoaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos paljon :) Menen katselemaan sun blogia!

      Poista
  6. Oot tosi kaunis ja sulla on ihana blogi! Tosi hienoja ja hyvälaatuisia kuvia! :)

    http://weerabettina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Sulla on ihana blogi ja ihana tukka mut mua jäi hämmentämään ku sanoit "koska näin syksyllä hiukset tottakai tummenevat"?? Mitenniin? :D :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ainakin mulla hiukset ovat paljon tummemmat syksyllä ja talvella, kun kesällä taas aurinko vaalentaa hiuksia :)

      Poista
  8. Oot todella kaunis ja blogikin on aivan ihana :)
    http://stay-maria.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. Ootpas nätti :). Sulla on kiva tyyli.

    VastaaPoista