torstai 3. lokakuuta 2013

Haaste: Lempikuvia itsestäni

Sain ikuisuus sitten Elmiiralta haasteen, joka minun on pitänyt toteuttaa jo pidemmän aikaa.

Tarkoituksena on julkaista itsestään kuusi kappaletta kuvia, joissa näyttää mielestään hyvältä/ nätiltä/ kauniilta/ onnelliselta. Mielellään voisi vielä selittää, että miksi valitsi juuri nämä kuvat. Kuvat voivat olla kasvokuvia, kuvia joissa näkyy kroppa, mitä vain! Tärkeintä on tuoda esille niitä kuvia, joista itse tykkää. Tämän jälkeen haasteen voi heittää kuudelle muulle ihmiselle!

Itse koen hyvät ja onnistuneet kuvat melko usein sellaisiksi, joihin on nähty hieman vaivaa tai ne on otettu jossain kivassa paikassa. Myös kuvan yleisilme on tärkeä. Toki on niitä hyviä aivan tavallisiakin naama- tai asukuvia, joista tykkään. Selasin kaikki koneella olevat kuvat, mutta päätin olla ottamatta kaikista vanhimpia kuvia mukaan, vaikka sieltä löytyykin muutamia kivoja kuvia monien vuosien takaa.


 1. Ihan ensimmäisenä tottakai kuva prinsessapäivästä, jolloin jokainen tyttö tahtoo varmasti olla kauneimmillaan. Olen hehkuttanut omista wanhoista esimerkiksi tässä postauksessa. Rakastin mekkoani, joka oli todella kaunis ja erilainen kuin muilla. Tykkäsin myös kovasti kampauksestani, jonka mallin etsimiseen käytin paljon aikaa. Tuona päivänä tunsin todellakin olevani upea!


2. Ja seuraavaksi toinen lukion aikainen kohokohta eli ylppärit. Tykkäsin kovasti sinisestä epäsymmetrisestä mekostani ja yo-kuvissani pyörähtelin kovasti, jotta helma pääsee oikeuksiinsa. Ei muuten ollut ihan helppoa hymyillä, pyörähtää, pitää tasapainoa ja näyttää fiksulta samaa aikaa, varsinkaan korkeilla korkkareilla, jotka olivat kaikenlisäksi hieman liian isot. Mutta tykkään tästä kuvasta, koska kaikki onnistuu! Näin jälkikäteen ajateltuna olisi voinut mennä ottamaan yo-kuvat ulos, mutta olen enemmän kuin tyytyväinen näihin pyörähtely kuviin! 




3. Tänä kesänä otettu asukuva, josta tykkään paljon, vaikka onkin vain melko tavallinen asukuva. Erityisen tästä kuvast tekee se, että tuo asu on koko kesän lempparein, taustalla näkyy ihana kesä, hymy on aito ja hiuksetkin näyttää jotenkin todella terveiltä. Toki olisin voinut valita tähänkin jonkun ''erityisemmän'' kuvan, mutta jotenkin vain pidän tästä kuvasta suuresti. Siitä paistaa se, että olen onnellinen.


4. Ja tässä tavallinen naamakuva, joita löytyy koneelta vaikka kuinka paljon, mutta halusin yhden aivan tavallisenkin kuvan joukkoon. Tässäkin hymy kiinnittää huomion sekä kiharat hiukset, joista tykkään.


5. Aivan alkusyksystä saimme koulussa voimauttavaan valokuvaukseen liittyvän tehtävän ja teinkin aiheesta peräti kolme postausta. Tässä koko postaus liittyen juurikin tähän viidenteen kuvaan. Edelleenkin voimauttavan valokuvauksen kuvista suosikkini on nämä metsässä otetut kuvat, jotka ovat mielestäni satumaisia ja näistä oli todella vaikeaa valita vain yhtä kuvaa. Tykkään hurjan paljon monista näistä kuvista, mutta valitsin nyt tämän kuvan, koska olen alkanut pitämään siitä enemmän.


6. Meillä on Tarun kanssa tapana lähteä aina välillä kuvailemaan kunnolla ajan kanssa. Tämä on tämän kevään eräältä kuvausreissulta, jolla meidän kummankin kamerat reistailivat oikein kunnolla. Saimme kumminkin hyviä kuvia otettua, joista tämä on ehdoton suosikki. En hymyile tässä kuvassa tai muutenkaan näytä erityisen onnelliselta, mutta jokin tästä tekee omasta mielestäni hyvän kuvan. Jos kuvia olisi pitänyt valita esimerkiksi vain kolme, niin todennäköisesti tämä olisi joukossa joka tapuaksessa.

Sellaisia kuvia! Kuvia minulta löytyy aika paljon, joten ei ollut mitenkään helppoa valita kuutta kuvaa, mutta mielestäni tämä oli hauska haaste :) Tahdon haastaa tähän seuraavat bloggaajat:


-Ellanoora


mm

 

14 kommenttia :

 1. Toi eka kuva on aivan paras! :)

  VastaaPoista
 2. Vau kun oot ollu upeena wanhoissa :) Kans tuo kolmas kuva on niin ihana! :)

  VastaaPoista
 3. Vaude mikä mekko sulla oli wanhoissa. Oot älyttömän ihana!

  VastaaPoista
 4. Hyvin valittuja kuvia ! Metsäkuva on ihana ....ihan niinkuin oikeastaan kaikki : D

  VastaaPoista
 5. Oi ihania kuvia, varsinki vika ! :) siin on asennetta, ja just täydellisen värinen taivas :3

  VastaaPoista
 6. wau! oot upee! (: ja sun hiukset ♥♥♥♥♥♥

  VastaaPoista
 7. ei tarvi julkaista tätä kommenttia mut jos haluat ni vastaa tänne kommenttiboksiin, että asutko aleksi 37a? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siellä asuttiin ennen :D Päälle viikko sitten muutettii uuteen osoitteeseen.

   Poista