maanantai 7. lokakuuta 2013

Our home

Viikon verran olemme Arton kanssa asustelleet meidän uudessa kodissa, joka alkaa pikku hiljaa näyttämään kodilta. Vielä muutama pahvilaatikko löytyy nurkista, jotka pitäisi jaksaa purkaa kaappeihin sekä muutamia juttuja pitää ostaa, mutta todella kivalta täällä jo näyttää. Ja tilavalta! En vaan jaksa uskoa siihen, että ennen meillä oli vain 22 neliötä käytettävissä nykyisen 48 neliön sijaan. Hienosti olemme kumminkin osanneet täyttää kaiken tilan uudessa kodissa!

Tässä teille muutamia otoksia meidän kodista!


Olohuoneesta pidän ehkä eniten tässä asunnossa, koska se on todella valoisa ja tilava. Rakastan meidän harmaata divaanisohvaa, vaikka Arto onkin ''varannut'' divaanipuolen itselleen, möh. Sohvan me siin olemme ostaneet ja äidiltä ollaan saatu tv-taso, punainen kaappi sekä beige suuri nojatuoli, josta muuten puuttuu vielä siihen kuuluva rahi. Onneksi kaikkea ei ole tarvinnut ostaa, vaan ollaan tosiaankin saatu kivoja huonekaluja. Säästää isot rahat, kun voi penkoa sukulaisten varastoja. Olkkariin pitää vielä hommata jonkinlainen sohvapöytä, kattolamppu, verhot sekä työpöytä.


Kuten saatatte huomata, niin meillä on tähtitaivas makkarissa. Halusin ehdottomasti ottaa tähdet pois, mutta yhden tähden otettuani alas totesin kattoon jäävän hirveät mustat läikät... Nyt olen kumminkin muuttanut mieltäni, koska joka ilta ne loistavat aivan ihanasti ja niiden alla on kiva käydä nukkumaan. Päivällä hirveän näköiset, mutta pimeällä hauskat!

Makkarissa on eniten edellisen asunnon tavaroita, nimittäin peili, sänky, lipastot, verhot sekä kaksi pyöreää mattoa. Tahtoisin ostaa sängylle uusia suuria muhkeita tyynyjä sekä lipaston päällisetkin tai sen takainen seinä kaipaisi jotain.. En tosin yhtään tiedä mitä, mutta jotain näyttävää. Saa nähdä mitä siihen keksitään.


Keittiöstä te näitte hyvät kuvat edellisessä muuttopostauksessa, joten nyt vain pieniä yksityiskohtia sieltä. Tällä hetkellä siellä on lojumassa tiskejä, pari pahvilaatikkoa nurkassa sekä yksi tuoli puuttuu, kun keittiöntuoleihin tulee uudet piristävät päälliset. Keittiöstäkin puuttuu vielä verhot sekä kattovalo, mutta muuten se on valmis. Lähes kaikki astiatkin ovat löytäneet kaappeihin ja muutamia ylimääräisiä laseja myyty pois fb-kirpparilla. Keittiöstä tykkään edelleenkin todella kovasti ja siellä tosiaankin on mukava tehdä ruokaa. Ruokapöydän päällä on tyhjä koukku, joten siihen tahtoisin vielä keksiä jotain piristämään tyhjää seinää. Olen miettinyt liitutaulua tai suurta kelloa, mutta saa nähdä mitä siihen tulee.

Nyt saitte nähdä suurimman osan meidän asunnosta. Toivottavasti tykkäätte yhtä paljon kuin me, sillä saatte jatkossakin lisäpostauksia litttyen tähän asuntoon ja sisustukseen sitä tahtia, kun tämä valmistuu :)
-Ellanoora

20 kommenttia :

 1. Sulla on tosi kiva ulkoasu blogilla, ja kuvat on kivoja ku ne on hyvälaatuisia ja isoja! ja ihana koti teillä :)


  http://ourhakunamatata.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. ihana koti :3 upee blogi muutenki!

  http://roosaran.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus ! :)

  http://just-fucking-go-for-it-karo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Mahtava tuo peili teidän makkarissa! Tosi upea :)

  VastaaPoista
 5. Ihana koti teillä :) ton tyylisestä oon itekkin haaveillu :)
  http://kuoletvainkerran.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Ompa teillä kiva sisustus. Tykkäsin erityisesti nuista valkeista verhoista ja kattolampusta :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana koti teillä! Tuli itelläki hirveä hinku omaan kotiin :D Kiitos muuten kommentista <3
  (http://c-duracell.blogspot.fi/)

  VastaaPoista
 8. Pieni kateus iskee, olisipa itselläkin varaa sisustella omaa suht uutukaista kotia :-(
  +Sulla on tosi mukavanoloinen blogi, voisin käydä melkeimpä seurailemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän kaikki huonekalut on joko alennuksista, kirppareilta tai saatuja, että oikeastaan me ei olla laitettu kovinkaan suuria rahoja mihinkään, että ei tarvitse olla kateellinen ;) Ja kiva kuulla!

   Poista
 9. Hei ihana toi kattolamppu! mistä oot sellasen löytänyt! :o

  VastaaPoista